USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мегадрайвовий гурт «Друга ріка» зіграв «Піраміду» у Луцьку. Фото

3 Березня 2018 08:02
Шалені танці, барабани та неймовірний драйв - саме так один з найпопулярніших українських рок-гуртів «Друга ріка» презентував у Луцьку свою нову платівку «Піраміда».

Концерт відбувся 2 березня у розважальному центрі «Промінь».

Незадовго до приїзду гурту до Луцька Інформаційне агентство Волинські Новини проводило розіграш 2 квитків, отримати які пощастило Катерині Матвіюк. Сама дівчина зізналася, що не надто вірила у перемогу в розіграші, тож це стало сюрпризом для неї. Також вона відзначила, що «Піраміда» має дещо важче звучання, ніж попередні альбоми «Другої ріки», тож від концерту очікувала лише позитивних емоцій.
Забігаючи наперед скажемо, що шквал емоцій отримав, напевно, кожен глядач у залі.

Розпочали рокери з представлення треків зі своєї нової платівки, яка є логічним результатом двадцятиоднорічної історії музичних пошуків та експериментів. Зокрема, публіка почула такі хіти з нової платівки, як «Ти Є Я», «Монстр», «Доки я не пішов», яка стане саундтреком до фільму «Легенда Карпат».
Окрім того, гурт зіграв трек «Брудний І Милий», який, за словами фронтмена «Другої ріки» Валерія Харчишина, присвячений Андрію Кузьмі.

«Сама пісня не є сумною, адже Андрій ніколи не сумував», - сказав Харчишин.
Надалі «Друга ріка» на чолі з Валерієм Харчишиним почали просто на шматки «розривати» луцьку публіку, яка від запальних рокових ритмів не могла всидіти на місці.
До слова, сам фронтмен не втомлювався танцювати та грати на барабані, додаючи драйвовості виступу.
«Пробач», «Відчиняй», «Дотик», «Фурія», «Так мало тут тебе» - саме під звучання цих хітів лучани «відривалися» на повну.


Під час виступу на біс гурт зіграв чи не найпопулярніші свої пісні - «Я п’ю з твої долонь» та «Три хвилини».
Попри те, що зал не був заповнений вщерть, Валерію Харчишину настільки сподобався прийом, що під кінець виступу він пішов у зал, аби подякувати лучанам.

Олександр Зелінський


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus