USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Друга смерть у лісі за тиждень: волинянина вбило дерево

27 Березня 2018 12:50
У селі Тур, що на Ратнівщині, стався трагічний випадок. Василь М., батько трьох дітей, який ще й був опікуном для двох племінників, що зростали без тата і мами, загинув у лісі, пише Вісник+К.

Василь разом зі старим своїм батьком, якому вже під вісімдесят літ, поїхали коником у ліс зрізати сосну. Зрізали, та вона зависла, і Василь взявся її підрізати. Дерево впало на ногу чоловіка. Покликати когось на допомогу не мали змоги, адже із собою не взяли мобільного телефону. Поки старий батько визволив сина з пастки, Василь стік кров’ю…

Це другий за тиждень випадок смертельного травмування у лісах Волині. Раніше повідомлялося про загибель чоловіка у Горохівському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
vasyazbuzak Показати IP 27 Березня 2018 13:41
нема чого красти ліс, бачишно сосну хотілі зрізати
Лучанин до vasyazbuzak Показати IP 27 Березня 2018 14:44
Хтось сосну хотів зрізати і така біда, а інші по всій області незаконні пилорами утримують, де ліс, незаконно зрубаний, тонами переробляється і нічого... Ех. 5 дітей.
Вас до Лучанин Показати IP 27 Березня 2018 15:18
Якщо десь працює незаконна пилорама - це означає. що можна красти ліс? Жаба душить типу? Боже, ця країна скоро перетвориться в дике поле.
ESP Показати IP 27 Березня 2018 14:54
зрізавши 1 дерево посадіть 2
КВАТИРКО Показати IP 27 Березня 2018 16:05
І ЗНОВУ КВАТИРКО БУДЕ, РОЗКАЗУВАТИ ЩО ЦЕ БУЛИ ЛІСОКРАДИ. ПОКРИВАЮЧИ СЕБЕ І ВІДХРЕЩУВАТИСЬ ВІД ПРАЦІВНИКІВ ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ НА ПІДВІДОМЧИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ЛІСОВОГО І МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ. ЦЕ ВЖЕ 5 ЧИ 6 СМЕРТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ЛІСОВОГО ФОНДУ УПРАВЛІННЯ ЗА ЦЮ ЗИМУ. А СКІЛЬКИ ЩЕ СМЕРТЕЙ ПРО ЯКІ ВОЛИННЯНИ НЕ ЗНАЮТЬ....СКІЛЬКИ ЩЕ БУДЕ СМЕРТЕЙ ЗА ПРАВЛІННЯ ЦЬОГО КВАТИРКА. НОВИЙ ГОЛОВА АДМІНІСТРАЦІЇ САВЧЕНКО ПОВИНЕН НАРЕШТІ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ВИМОГУ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЩОДО ДОЦІЛЬНОСТІ ПЕРЕБУВАННЯ КВАТИРКА НА ЗАЙНЯТІЙ ПОСАДІ, ПОКИ ЩЕ НЕ ВСЕ ВИРІЗАВ ЦЕЙ "ЛІСНИК"- ЗЛОДІЙ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus