USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Другого жорсткого карантину в Україні бути не може, – Шмигаль

4 Вересня 2020 21:26
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що повернення країни до жорсткого карантину наразі неможливе. Другий локдаун матиме руйнівні наслідки для української економіки.

Про це повідомляє УНІАН.

«Ми розуміємо, як уряд, так і керівництво держави, що другого локдауну в Україні бути не може. Це розуміє більшість країн. Тобто, закриття країни на карантин, як це було навесні, неможливе, тому ми перейшли до адаптивного карантину», – розповів Шмигаль.

Окрім того, як передає 24 канал, в інтерв’ю одному із українських телеканалів Шмигаль розповів, що повторний жорсткий карантин для української економіки матиме вкрай негативні наслідки.

«Економіка також не тих потужностей, щоб на місяць чи на три тижні закривати країну на повний локдаун. Ми маємо більше медичних потужностей і хвороба стала м’якше, але ще є інший ризик восени – це накладення з грипом, тому ми закликаємо всіх вакцинуватися», – заявив Шмигаль.

Прем’єр-міністр наголосив: незважаючи на те, що до карантинних обмежень, які уряд вводив навесні 2020 року, країна більше не повернеться, ці заходити допомогли врятувати багато життів. Однак жорсткий карантин негативно вплинув на економіку, адже тисячі українців втратили роботу. Прем’єр-міністр пообіцяв, що «ми дамо раду і роботу людям знайдемо».

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України на засіданні 26 серпня вирішив подовжити адаптивний карантин в Україні до 1 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 4 Вересня 2020 21:53
Не може чи не переживе !!!!!
Внук Показати IP 4 Вересня 2020 22:34
То для чого робили перший, коли хворих було в 20 разів менше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus