USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Чому варто купувати квартири в ЖК «Атлант»*

3 Квітня 2017 10:00
Друга черга будівництва ЖК «Атлант» уже здана в експлуатацію. А в перший зданий будинок ось-ось заселяться мешканці. В процесі будівництва – ще три житлові секції. А всього в комплексі «Атлант» має бути 17 таких будинків, де, як планується, буде 1500 квартир.

Про особливості квартир в новому будинку розповідає керівник консультаційного центру Анатолій Мартинюк.

Що отримують новосели після здачі будинку?

У квартирах облаштовані панорамні вікна, вже встановлені радіатори, які, до слова, є не лише в житлових приміщеннях, а й на лоджіях, де можна обладнати окрему кімнату. У кожній квартирі – лічильники на світло, газ та воду. Усі комунікації: газ, вода, каналізація – підведені.
Усі квартири обладнані двоконтурними котлами Protherm Jaguar словацького виробництва, які окремо гріють гарячу воду для побутових потреб і для опалення в помешканні. Вимикачі й розетки також вже є, вся електрика підведена. Також є можливість підключитися до мережі Інтернет – мешканцям потрібно буде лише обрати провайдера. Вхідні двері – металеві. Крім того, на несучих стінах – гіпсова штукатурка. Міжкімнатні стіни можна поштукатурити за побажанням клієнта, але забудовник залишає за ним право перепланування свого помешкання.

Для мешканців також на кожному поверсі передбачені просторі комірки, де можна зберігати консервацію, інструменти та інше. Місця має вистачити всім.
У зданих секціях уже підключені та працюють безшумні великі ліфти Otis, в під’їздах на сходових клітках укладена плитка, а перила - з нержавіючої сталі. Також на сходових клітках вже працює освітлення, причому світильники з вмонтованими датчиками руху. В будинку встановлений домофон.

Ще кілька слів варто додати про благоустрій: у внутрішньому дворі передбачені безпечні спортивні та дитячі майданчики для різних вікових категорій.

Які квартири можна придбати в ЖК «Атлант»?

В основному в комплексі 1- та 2-кімнатні квартири, причому з різною площею. До прикладу, найменша 1-кімнатна квартира має 39 метрів квадратних, а найбільша 2-кімнатна в зданій секції – 92 «квадрати». Але якщо клієнт бажає – ми можемо об’єднати сусідні квартири у 3-, або 4-кімнатні помешкання. Все це можна обговорити індивідуально під час замовлення.
До слова, навіть 1-кімнатні квартири в нашому комплексі сплановані так, що в них не буде тісно навіть великій компанії, яка збереться. До прикладу, в нас є варіанти з великими кухнями, які можна розділити на зони, відповідно до побажань: робоча частина, зона для споживання їжі. А в лоджії може бути окрема зона для відпочинку з кількома кріслами, маленьким чайним столиком і чудовим виглядом з панорамних вікон.
Кожна секція відрізняється плануванням. Наприклад, одна з секцій будується за новим проектом, в якому будуть на лоджіях не панорамні вікна, а підмуровані з вітражем, оскільки є клієнти, які б хотіли саме таке планування.

Чи враховане актуальне сьогодні питання енергозбереження?

У кожній квартирі - індивідуальне опалення, і мешканці зможуть регулювати температуру в оселях. А з лічильниками вони одразу ж знатимуть, що для них вигідніше.

Звичайно, будинок утеплений: між облицювальною клінкерною цеглою і внутрішньою кладкою – шар мінеральної вати в 10 см.
Візитівкою ЖК «Атлант» є багато скла і панорамні вікна. Всі вікна - 2-камерні з енергозберігаючим склом, тож ця краса ще й економна.

Чи вистачить паркомісць на таку кількість квартир?

Наразі для будинків, які вже здані, облаштовані парковки ззовні комплексу. Паркомісця будуть також у внутрішньому дворику. Поки що місць вистачає.
В перспективі, не виключено, що проект наступних секцій буде дещо змінений, і там будуть підземні парковки, якщо така потреба виникне.


Що передбачене на перших поверхах?

Усі будинки в ЖК «Атлант» - 12-поверхові. Перший поверх – повністю обладнаний під комерційні об’єкти: супермаркети, СПА-салони, стоматологічні кабінети. Також триває пошук інвестора, щоб в одній з майбутніх секцій на першому поверсі облаштувати приватний садочок для найменших жильців.

Скільки часу минає від початку будівництва до здачі?

Одна секція будується близько року. Влітку планують підготувати до здачі 3 чергу, а в 4-й уже будується 8 поверх і паралельно почате будівництво 5 черги.
Чи є різниця, коли купувати квартири: вже у збудованому будинку, чи на стадії будівництва.

Звісно, вигідніше купувати житло на початку будівництва. Якщо в зданому будинку один метр квадратний коштує близько 10 тисяч гривень і вище, то на початку робіт може бути 8,5 тисячі.
Крім того, під час будівництва можна замовити індивідуальне планування квартири, об’єднання сусідніх квартир, врахувати особливі побажання.

***

ЖК «Атлант» - комплекс, який поєднав модерну елегантність з класичною функціональністю, у якому буде приємно та комфортно проводити час з родиною та друзями. Тут враховані всі можливі побажання майбутніх мешканців для щасливого проживання у новому будинку.

За довідками звертатися у відділ продажу: Луцьк, вул. Рівненська, 25, телефон: 096 889 91 91, 095 889 91 91.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
gekko Показати IP 3 Квітня 2017 13:22
Атлант 2 = Це не правда.Вони сказали в кращомувипадку через місяць, але з липня 2016 вони кажуть - через місяць,,,
Лол Показати IP 3 Квітня 2017 13:34
Реальні Ціни ппц. Зрівнюю з Києвом то Луцьк ще те жлобське місто.
Лучанка Показати IP 3 Квітня 2017 13:49
Пишуть, що будинок здався, а насправді ні...
Пайовик Показати IP 3 Квітня 2017 14:57
2 секція вже є Тех.паспорти і реєструють Право власності.Думаю,через дві неділі створимо ОСББ!Я запитув у них,що 3 черга здача на 2 квартал 17року,але з "запасом" на липень-серпень!
Так до Пайовик Показати IP 3 Квітня 2017 19:48
Почитайте перший коммент. Там якраз достовірна інформація. Тому до Липня доплюсуйте пів року як мінімум
Хочу купити Показати IP 3 Квітня 2017 16:27
То скільки вартує маленька квартира площею 39 м2 ?
Месник Показати IP 3 Квітня 2017 19:22
Ні,не варто.Бо там 11 поверхів,а газ по Закону тільки до 10.Вони брешуть,а це небезпечно.
Так до Месник Показати IP 3 Квітня 2017 19:50
Газ вже давно на 12 поверхів по всій Україні роблять. Останній з недавно зданий 10-ти секційни Галицьки Лев у Львові
Покупець Показати IP 4 Квітня 2017 10:03
Ой, була я там. будете ті скляні конструкції одіялами завішувати, промерзне наскрізно. Ну і перегородки на ребро цегли!!!
Так до Покупець Показати IP 4 Квітня 2017 20:15
На ребро цеглу кладуть лише в санвузлах. А балкони потрібно буде утеплювати непогано і це факт
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 18:48
Чи правда, що та зата збудована з порушенням норм і правил будівництва?
Так до Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 20:41
У нас всі з порушеннями будують.У одних менше порушень, у інших більше
Вкурсє Показати IP 6 Квітня 2017 09:46
Ви краще розкажіть як той Атлант будувався без жодного погодження з архбудконтролем та без офіційно підключених комунікацій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus