USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Другий за день. У російській в’язниці помер генерал Лопирьов

16 Серпня 2023 23:17
У Рязанській області у виправній колонії № 3 помер колишній керівник Служби охорони на Кавказі генерал-лейтенант Геннадій Лопирьов.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російське пропагандистське ЗМІ РИА-Новости.

У колонії генерал відбував покарання за звинуваченням в отриманні хабарів.

За відомостями агентства, у Лопирьова погіршився стан здоров’я, і його швидко госпіталізували в Рязанську обласну лікарню.

Причину смерті не повідомляють.

Справа Лопирьова

У листопаді 2017 року суд засудив Лопирьова до 10 років позбавлення волі за звинуваченням в отриманні хабарів великого обсягу. Слідство встановило, що він брав хабарі від бізнесменів за свою допомогу в укладанні та виконанні державних контрактів на будівельно-ремонтні роботи. Загалом Лопирьов отримав близько 6,3 мільйона рублів.

Крім того, згідно з вироком, генерал-лейтенант мав сплатити штраф у розмірі 150 мільйонів рублів. Однак він так і не визнав свою провину.

Другий генерал за день

Нагадаємо, сьогодні, 16 серпня, стало відомо про загибель генерал-полковника Геннадія Жидка, який у травні-липні 2022 року командував усіма окупаційними угрупованнями в Україні. Російські пропагандисти повідомляють, що він помер унаслідок «хвороби».



Нагадаємо, у червні у Москві знайшли мертвим одного із творців першої радянської двоступеневої термоядерної бомби РДС-37 Григорія Клінішева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Доволі Показати IP 17 Серпня 2023 14:54
Цікаво а наші генерали коли будуть СИДІТИ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus