USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Друкарня «Хамелеон»: оперативне виготовлення поліграфії будь-яких форматів*

4 Липня 2023 20:21
Головна вимога до сучасного бізнесу – вчасно реагувати на зміни ринку. Поліграфія залишається одним із найдоступніших способів маркетингу з точки зору ефективності та вартості. Київська друкарня «Хамелеон К» пропонує якісне та швидке виготовлення друкованої продукції різних видів.



Що таке оперативний друк



Експрес-друк поліграфії – це процес виготовлення друкованих матеріалів у стислі терміни. Його зазвичай застосовують у ситуаціях, коли треба швидко отримати друковані продукти з мінімальними затратами на час та виробництво.
Оперативний друк має кілька переваг.



  • Швидкість. Друковані матеріали можуть бути готові протягом кількох годин або одного дня.


  • Малий обсяг. Оперативний друк оптимально підходить для замовлень, що варіюються від кількох десятків до сотень примірників.


  • Висока якість. Незважаючи на швидкість виконання, поліграфію виготовляють на якісних матеріалах та сучасному обладнанні.


  • Гнучкість. Експрес-друк дозволяє вносити правки в макет.




  • У яких випадках застосовують оперативний друк




    Коли виникає потреба надрукувати матеріали у найкоротші строки, оперативний друк є найефективнішим варіантом. Наприклад, якщо вам потрібно швидко розповсюдити актуальну інформацію або у вас виникає непередбачена потреба в друкованій продукції.

    Також оперативний друк дає можливість екстрено створити додатковий наклад поліграфії. Якщо попередній тираж уже розійшовся, то за старим макетом ви можете додрукувати невелику кількість примірників за лічені години.



    Швидке створення брендованої поліграфі




    Замовити в типографії можна виготовлення поліграфії різних форматів та призначення. Це може бути друкована продукція з логотипом компанії або продукція, необхідна для навчання персоналу.

    Якщо у вас виникла неочікувана потреба у друкованій продукції з фірмовою айдентикою, оперативний друк дозволить вам швидко отримати потрібну кількість замовлених матеріалів.



    Макет «з нуля»




    Не у всіх клієнтів є можливість виконати верстку поліграфії. Або є застарілий макет, який вимагає внесення нових даних чи правок у дизайні. Спеціалісти типографії «Хамелеон К» надають послугу з розроблення макету «з нуля».

    Досвідчені дизайнери вдало підберуть шрифти, зображення, гармонійно скомпонують графічні об’єкти та адаптують поліграфію під фірмову стилістику компанії. На сайті

    https://xprint.com.ua
    ви можете переглянути повний перелік друкованої продукції та оформити замовлення на оперативне виготовлення поліграфії.
    Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


    Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


    Коментарів: 0

    Додати коментар:

    УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


    Система Orphus