USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дружина дубайського еміра втекла з 40 мільйонами

1 Липня 2019 18:20
45-річна принцеса Хайя бінт аль-Хусейн втекла від чоловіка еміра Дубаю разом з дітьми і солідною сумою на рахунку. Її чоловік, 68-річний емір Мохаммед Аль Мактум приховував втечу дружини ще з зими. Про це пише Фокус з посиланням на Daily Mail.

Принцеса Хая, сестра короля Йорданії, випускниця Оксфорда і активна учасниця благодійних організацій, не проявляла активності в соцмережах з лютого. Тільки зараз стало відомо, що вона покинула Дубаї з семирічним сином Заєдом та одинадцятирічної дочкою Аль-Джаліл і зараз знаходиться в Німеччині.



Принцеса Хайя з братом, королем Йорданії

Принцеса пішла від чоловіка не з порожніми руками. На її рахунках - близько 39 мільйонів доларів. Відомо, що раніше вона збиралася втекти до Великобританії, але побоялася, що її видадуть чоловікові. Він - приватний гість в Англії, а коні його стайні брали участь на скачках в Аскоті в червні.



За чутками, виїхати принцесі допоміг німецький дипломат. І зараз відносини Німеччини і Дубаїв - складні.

Сам емір написав дружині вірш, в якому прокляв її. Цікаво, але принцеса Хайя є прямим нащадком пророка Мухаммеда, знає чотири мови, серед них - російська та англійська, а крім неї у еміра ще п'ять дружин. Тепер вона хоче розлучення, а емір шкодує про її втечу.



"Ти зрадниця, ти зрадила найдорожче - довіру, і тепер твоя гра розкрита. Твоя брехня закінчилася і тепер уже неважливо, хто ми є, і хто є ти" - починається вірш. Далі йдуть рядки, присвячені їхній спільній пристрасті - верховій їзді. Принцеса Хайя займалася верховою їздою з дитинства і навіть брала участь на змаганнях на Олімпіаді 2000-го року.

Вірш закінчується гнівними рядками: "Немає більше місця тобі поруч зі мною. Іди до того, ким ти зайнята зараз. І нехай тобі буде добре, бо мене вже не турбує, жива ти або мертва".



Зараз невідомо точне місцезнаходження принцеси і її дітей.

У 2018 році дочка Мохаммеда, принцеса Латіфа бін Мухаммед Аль Мактум також намагалася втекти. Вона зупинилася в Індії, Гоа. Однак її викрали з яхти неподалік від узбережжя і відвезли в Дубаї. Про неї немає жодної інформації, а сім'я заявляє, що принцеса Латіфа "під наглядом". Коли Латіфу повернули додому, принцеса Хайя дала інтерв'ю, в якому назвала ситуацію з принцесою "особистим сімейною справою", а її саму "вразливою молодою жінкою".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Трикаш Лєна Показати IP 1 Липня 2019 19:09
Ми всі такі жінки!!! Бо чоловіки козли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus