USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дружина міністра Омеляна замовила Maybach Coupe за 3 млн євро, - ЗМІ

7 Вересня 2017 13:11
Дружина міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, Світлана Бевза, нібито зробила попереднє замовлення на елітне авто Maybach Coupe, вартість якого становить 2 734 000 євро.

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на французький таблоїд L'express.

Машина була презентована на Франкфуртському автосалоні і вже охарактеризована експертами як найрозкішніший автомобіль десятиліття. Відзначається, що в найближчий рік буде випущено лише 136 її примірників. Всі вони вже призначені для певного кола людей, список яких і з'явився в французькому ЗМІ. Однак, в цілях обережності журналісти вказали в ньому не всю інформацію про нібито майбутніх власників суперкарів, а лише їх імена, громадянство і пункти доставки елітної покупки.

Слід зазначити, що в зазначеному списку є імена двох українців - Валерія Хорошковського (машину повинні доставити в Монако) і Світлани Бевзи (авто відправлять в Стамбул).

Найімовірніше, мова йде про колишнього власника телеканалу "Інтер", який після Революції Переваги втік в Монако, і про дружину глави Мінінфраструктури Володимира Омеляна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кіндрат Панасович Показати IP 7 Вересня 2017 13:44
а ви уроди куп?єте хлам на євробляхах і не платите податки! Ось такі машини треба купувати!
Марина до Кіндрат Панасович Показати IP 7 Вересня 2017 14:00
Та да...Дивилася сьогодні як журналісти беруть інтерв'ю в колуарах. М-да... Це ті, у кого машина від півлимона. Поїдьте в якісь Пилипичі чи Іваничі та візьміть інтерв'ю чи сходіть на базар та почуєте думку народу.
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 7 Вересня 2017 23:47
А чого б не купувати Свилани таки авто? Вона в армию на передок в Лугандонию не пиде захищати Украину! Свитлана вмие жити и ходить вспортзал кожного дня и вмие верх ноги закидати.....
АНЯ Показати IP 8 Вересня 2017 11:13
ЦІКАВО ЯК ВОНА ЇЇ РОЗМИТНИТЬ!!!!
справедливий Показати IP 15 Вересня 2017 00:03
на жаль, після цих псевдореформ, які можна порівняти з геноцидом, на кістках людей зграйка сволоцюг живе в своєму, дуже далекому від реальності України 2017 року, коли 60% людей живе за межею бідності, а інші від цієї межі зовсім поряд. Прикро, навіщо ці всі події революційні були потрібні, коли день від дня все гірше й гірше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus