USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Дружина пішла на хрестини онука, а я – до військкомату», – волинський тероборонівець на псевдо Сем

24 Жовтня 2023 22:20
Пан Віктор на псевдо Сем служить у мінометній батареї Волинської бригади тероборони на посаді номера обслуги 120-мм міномета.

15 лютого 2022 року в чоловіка, батька трьох дітей, народився онук-первісток, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, я вирішив: охрестимо малого – і відразу стану до лав ЗСУ. Хрестини призначили на 11 березня. Аж ось і повістку принесли – саме цього дня з’явитися до військкомату! Громадянський обов’язок – то святе. Моя дружина Тетяна пішла на хрестини нашого Тимофія, а я до військкомату – того ж дня мене і мобілізували», – розповідає Віктор.

Читати ще: «Тут іде битва й за щасливу долю моїх чотирьох дітей», – волинський тероборонівець на псевдо Шурик

Волинський тероборонівець-мінометник уже впродовж майже семи місяців успішно виконує бойові завдання на сході України, за понад тисячу кілометрів від рідного дому.
«Правда на нашому боці, тож боротимемося до Перемоги! Свого нізащо не віддамо – неодмінно виженемо цю нечисть з нашої землі!» – переконаний Сем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus