USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Дружинам двох загиблих Героїв з Волині вручили посмертні ордени

19 Лютого 2023 21:41
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджені відзнаками Президента України орденом «За мужність» ІІІ ступеня українські захисники, герої Поворської громади Бойміструк Віктор Юрійович та Дмитрук Анатолій Олександрович, на жаль, посмертно.

Про це повідомили у Поворській громаді.

Відзнаки Президента України були вручені 17 лютого 2023 року в приміщенні Поворської сільської ради дружинам військовослужбовців, які загинули під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі Донецької області, мужньо захищаючи рідну землю від ворога.

Як ми писали, про загибель Віктора Бойміструка із села Озерне, що на Ковельщині стало відомо у червні 2022 року. Анатолій Дмитрук загинув у бою 18 травня біля населеного пункту Яковлівка Бахмутського району, що на Донеччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus