USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Дружині загиблого волинського кіборга збирають гроші на слуховий апарат

8 Вересня 2015 11:11
Дружина загиблого кіборга Олександра Грошева з Волині, залишилась із трьома дітьми. Жінка має ще одну біду – вона практично нічого не чує.

Про це повідомила активістка Волинського центру допомоги бійцям АТО Юлія Білашук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Активістка Юлія Білашук закликає допомогти зі збором коштів на новий слуховий апарат для вдови кіборга, оскільки старий дешевий апарат, яким користується жінка, майже не допомагає, лише натирає до крові й болю.

«Потрібна Ваша фінансова підтримка, так як без вас ми не впораємось. Я рідко виставляю пости-прохання, але тут якраз той самий випадок», - пише активістка.

Нагадаємо, Грошев Олександр Іванович був бійцем 7-ї роти 3-го батальйону 80-ї львівської аеромобільної бригади. Він зник безвісти у січні 2015 року в Донецькому аеропорту. Військового шукали п’ять місяців, після чого його рідним прийшло сповіщення про те, що його ідентифікували за результатами ДНК-експертизи. Із загиблим у бою в Донецькому аеропорту 30-річним кіборгом Олександром Грошевим прощалися 22 червня у селі Головне Любомльского району.

Указом Президента України від 13 серпня за особисту мужність і високий професіоналізм виявлені в захисті державного суверенітету і цілісності України Олександр Грошев нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Вдова загиблого, Ніна Грошева, позбавлена можливості повноцінно спілкуватися зі своїми трьома дітками.

«Нещодавно ми познайомились із дружиною загиблого кіборга Олександра Грошева із села Полапи Любомльського району - Грошевою Ніною та трьома їх спільними дітками. Сім'я дуже привітна та скромна, але відразу виникла проблема у спілкуванні... дружина Ніна практично нічого не чує... Хоч вона і має слуховий апарат у одному вусі, але він їй особливо не допомагає», - пише Юлія Білашук.

З її слів, активісти вирішили першим ділом зробити діагностику у обласній клінічній лікарні та клініці Віговського, аби зрозуміти наскільки серйозна ситуація.

«Дякуємо Olga Savosh - волонтеру з Любомля за те, що супроводжувала Ніну до Луцька!

Результат - праве вухо не чує на 95%, ліве - 30-40%. В правому вусі стоїть дешевий аналог слухового апарату, який в разі поломки неможливо буде поремонтувати, але зате нам вдалося його налаштувати і Ніна почала відразу краще чути.

Більше того, якщо в ліве вухо не встановити слуховий апарат, то вона буде продовжувати втрачати слух і далі на ньому...

Поки замовили якісний вушний вкладиш до слухового апарату, оскільки

попередній натирає до крові і болю», - йдеться у дописі.

Зі слів Юлії Білашук, ціна одного нового слухового апарату, а отже можливості вести практично повноцінний спосіб життя мамі з трьома дітьми - 12 900 гривень.

Наразі вдалося зібрати трохи більше трьох тисяч гривень.

Картка для переказу коштів - 5168742013123694 (ПриватБанк) на ім'я Білашук Юлії.

Ніна Грошева

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Укроп Показати IP 8 Вересня 2015 12:57
чому батько 3-х дітей опинився у війську?
Анонім до Укроп Показати IP 18 Лютого 2016 18:38
В саши грошева волинського кіборга від колишньої дружини ніни 2 дитини тому що неїна 3 дитина хлопчик не від саши а ще є в олександра 3 дитина грошева вікторія від його другої дружини прокопчук лариси
Анонім Показати IP 5 Березня 2016 20:13
мало знаеш інформаціі_ суд визнав що вікторія не е дочка покійного саші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus