USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Друзі - у пам`ять про загиблого Героя Максима Гринчишина

20 Лютого 2017 10:16
Для когось він був другом, для когось братом... Хтось випадково познайомився з ним там, у горнилах війни, а Він - такий світлий і добрий, не дав себе забути. Сумна звістка про втрату Друга сколихнула Волинь вчора, 19 лютого. Загинув справжній Герой Максим Гринчишин. Друзі висловлюють слова втрати і співчуття на сторінці Максима.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, військовослужбовець з Луцька, командир зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72-ї ОМБР Максим Гринчишин загинув на сході 19 лютого.

"Справжній солдат - це про нього. Він ніколи не був байдужим до своєї важкої чоловічої роботи - захищати рідну землю. Макс завжди горів тим, що робив. Тюнінг, постійне вдосконалення, доведення заліза до ладу - оце все була його тема. Він був крутий армійський спец. А ще Макс був цікавий співрозмовник, очевидно начитаний, ерудований, інколи несподіваний у висновках...", написав про загиблого Героя Олексій Висоцький.



"Мене з ним познайомила війна, дуже цікава, розумна й специфічна людина. За час мого волонтерства були "знакові" люди, Максим - один з таких. Війна його й забрала...

Земля тобі пухом, ти був справжнім воїном, захисником. Перемога буде за нами!" - написав на сторінці Максима Андрій Охремчук.



"Спокійний, рівний голос... Все, що розповідав, все було обдумано і розкладено по "поличках"...

Він постійно хотів удосконалювати, приводити все до ладу... Навіть те, що відбувалось навколо, не вбивало в ньому натхнення...", - йдеться у дописі друга Миколи Васильєва.

"Прощавай.... Ти так багато зробив, так багато пройшов... Я не вірю, що тебе вже немає! Тебе забрала війна, та клята довжелезна, страшна війна!!!! Нехай вже буде тому кінець. Нехай вже матері, батьки, брати і сестри, діти, перестануть страждати і оплакувати тих, кого забрала війна! Прощавай.... так багато хочеться сказати, хочеться кричати... Прощавай Максиме, дякую, що захищав нас і Батьківщину!" - пише у соцмережі Ольга Навроцька.

Висловилась з приводу втрати і Надія Навроцька. "Максим загинув у битвах за мирні наші сни, за реальність без паралелей...", - написала вона.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Xa xa xa Показати IP 20 Лютого 2017 13:51
коментар було видалено
R2-D2 Показати IP 21 Лютого 2017 23:26
Учились в одном классе...Пусть земля будет пухом. Спи, Максим спокойно.
Сергей Днепропетровс Показати IP 22 Лютого 2017 08:03
Максим, ты был моим самым близким другом детства. Я был очень рад найти тебя снова во времена Майдана. Война разлучила нас. Не верится, не могу с этим смириться. Мои искренние соболезнования маме, сестре, бабушке и всем близким людям. Горжусь тобой, Герой!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus