USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДСНС звітує: Врятували. Допомогли. ФОТО

31 Липня 2013 08:02
За станом на 22:30 30 липня у Луцьку пожежно-рятувальні підрозділи: надали допомогу водіям громадського транспорту щодо вивільнення маршрутних таксі; за допомогою пожежно-рятувальної техніки та насосного обладнання відкачали воду на території Луцької міської лікарні, обласної дитячої лікарні, загальноосвітніх школах № 5, 7, 22 та на території управління казначейства.
Із трьох маршрутних таксі, що застрягли на затоплених ділянках дороги рятувальними підрозділами міста евакуювали 45 чоловік, з подібних ділянок доріг витягнули 2 карети швидкої допомоги та 17 маршрутних таксі; рятувальними відділеннями розчищено проїжджу частину від повалених дерев на вулиці Драгоманова, Соборності, Карпенка-Карого.

Всього задіяли 20 одиниць техніки та 78 чоловік особового складу підрозділів і апарату Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

У житлових масивах Луцька допомогли понад 50 особам, які опинилися у підтоплених будинках на вулицях Кривоноса, Конякіна, Писаревського, Соборності, Відродження.

Тривають роботи з аварійно-відновлювальними службами міста щодо ліквідації локальних підтоплень та організований обхід житлових будинків з метою надати допомогу постраждалому населенню.

Травмованих і загиблих немає. Рух транспорту на вулицях Луцька відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 31 Липня 2013 08:12
Тільки злива і луцьк плаває! Комунальники як завжди "молодці"
Луцьк Показати IP 31 Липня 2013 08:33
Безталанні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus