USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП поблизу «Порт Сіті»: свідчення водіїв не збігаються

7 Липня 2017 13:00
Чоловік стверджує, що жінка за кермом Audi A4 в’їхала у його припарковане авто. Поліція – інформацію спростовує, мовляв, все було навпаки. Тим часом, водійка Ауді взагалі відмовилася будь-що коментувати. ДТП за участю двох автівок трапилася 2 липня у Луцьку, на парковці поблизу ТЦ «Порт Сіті». На щастя, ніхто не постраждав.

«Я із родиною відпочивав у ТЦ «Порт Сіті». Чекаючи дружину та дитину, я оплатив парковку та сидів у автомобілі з вимкненим двигуном. Приблизно о 20:35 раптом я відчув сильний удар ззаду, праворуч. Водій Audi A4 з польською реєстрацією, який це скоїв, виглянула у відкрите вікно та різко натиснула на газ», - розповів один із учасників аварії Олександр Яскорський.

Каже, наздогнав її на виїзді з парковки ТЦ «Порт Сіті».

«Я вибіг з машини, попросив, щоб водій здала назад від шлагбаума і заглушила двигун. Сказав, що буду викликати поліцію, оскільки вона скоїла ДТП та намагалась втекти з місця пригоди», - додає учасник аварії.

Водій звинувачує жінку у неадекватності. Каже, вона можливо була у стані алкогольного сп`яніння.

Аби вислухати обидві сторони конфлікту, Інформаційне агентство Волинські Новини вчора, 6 липня, звернулися за коментарем до водія Ауді Вікторії Доманської. Однак, на жаль, почути її версію не вдалося.

Вікторія Доманська спочатку попросила зачекати 30 хвилин, пославшись на занятість. Однак, ані через 30 хвилин, ні через годину, ні навіть наступного дня не виявила бажання будь-що коментувати.



Тим часом, у прес-службі Патрульної поліції Луцька заперечують інформацію Олександра Яскорського, мовляв, це Мерседес Бенц, виїжджаючи з парковки і здійснюючи маневр назад, в’їхав у автомобіль Ауді.

«Mercedes-Benz, виїжджаючи з парковки, зачепив іншу автівку. Водій автомобіля Ауді поїхала, він почав її наздоганяти. Заблокував проїзд», - додала у коментарі ІА Волинські Новини речниця патрульної поліції Ольга Бузулук.

Окрім того, Олександр Яскорський каже, він сам зателефонував на «102», але патрульні приїхали лише через 40 хвилин.

Втім, у прес-службі патрульної поліції запевняють, що патруль викликала саме жінка-водій, а вже тоді на лінію «102» надходили дзвінки від іншої сторони конфлікту.

Коли патрульні прибули на місце інциденту, вони опитали обох водіїв, пасажирів та свідків. Принаймні, так стверджує прес-служба патрульної поліції.

Водій Мерседес Бенц, своєю чергою, каже, що поліція не брала до уваги його свідчення, не опитувала його свідків, лише свідків водія Ауді.

«Через 15 хвилин по дзвінку винуватиці ДТП з’їхались її «свідки». Працівники поліції не брали до уваги мої свідчення, не опитали моїх свідків, зокрема і таксистів, які бачили момент зіткнення та місце, де сталась ДТП, а фіксували лише свідчення водія Ауді та її «свідків» (зокрема, кандидата у депутати Луцької міської ради від блоку «Солідарність» та генерального директораТОВ «БетонБрукСервіс» Сергія Стихарчука), - каже Олександр Яскорський і додає, що намагався пояснити інспектору Роти 4, Батальйону УПП у місті Луцьку ДПП Макаруку С. М, який прибув на виклик з напарником, що ДТП сталася не на тому місці, де на той момент стояли автомобілі, а на парковці біля входу до ТЦ.

«Поліцейські сказали, що їх це не цікавить, бо місцем ДТП вважається те, де знаходяться автомобілі на той момент. Після цього водій Ауді змінила свої покази і повідомила поліцейським, що це я «рухаючись заднім ходом, не впевнився в безпечності та скоїв зіткнення з автомобілем Audi A4», - наголошує Олександр.

З його слів, патрульні заміряли місце, де стояло його авто. Склали на чоловіка протокол, як на винуватця ДТП та вилучили посвідчення водія.

Щоправда, на цьому інцидент не закінчився.

Так, зі слів речниці патрульної поліції Ольги Бузулук, водій Ауді Вікторія Доманська, викликала на місце слідчо-оперативну групу, заявивши, що її пограбували.

«На місце виїхала слідчо-оперативна група. Жінка заявила, що її пограбували. Водій Мерседес Бенц витягнув у водія Ауді ключі, вимагав 1000 доларів за пошкоджену автівку», - коментують у прес-службі патрульної.

Тим часом, Олександр Яскорський каже, свідки, які приїхали за дзвінком Вікторії Доманської почали погрожувати йому.

«В присутності поліції та слідчо-оперативної групи, яку викликала винуватиця аварії, звинувативши мене у викраденні її ключів від автомобіля», - додає водій Mercedes-Benz.

З його слів, «свідки», які приїхали за проханням Вікторії Доманської, погрожували йому. На що поліцейські та слідчо-оперативна група, запевняє Олександр, не відреагували.

Окрім того, каже, попросив бланк, щоб написати заяву, що йому погрожують розправою, але на це отримав відповідь від патрульних, мовляв, «це не погроза і ніякої заяви приймати не будуть». Натомість, у патрульній поліції цю інформацію заперечують. Кажуть, чоловік не казав, що хоче писати скаргу.

Зі слів Ольги Бузулук, на водія Мерседеса склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна). Його у супроводі поліції доправили у міськвідділок.

«Поліцейські вибачилися перед Вікторією Доманською, побажали щасливої дороги та відпустили. А мене з родиною супроводили до відділення поліції, де мене обшукали і взяли пояснення, оскільки водійка Ауді заявила, що я викрав у неї ключі від автомобіля. Не знайшовши нічого, приблизно о 2 годині ночі, мене нарешті відпустили з родиною додому», - пригадує Олександр.

Окрім того, каже, наступного дня його адвокат звернувся з офіційним запитом до ТЦ щодо надання відео з камер спостережень і отримав їх. На момент слідства адвокат водія Мерседеса порадив не публікувати відео.

«На відео добре видно, що Audi A4 з польською реєстрацією пролітає, а я намагаюсь наздогнати та зупинити авто. Також добре видно, що я не здавав назад на тому місці, яке поліція зафіксувала як місце ДТП», - наголошує Олександр.

У патрульній, тим часом, кажуть, що відразу після інциденту перевірили камери торгового центру, але моменту ДТП не було видно на відео. Вочевидь, кажуть, камери до цього місця не дотягують.

Через два дні після ДТП водійка звернулася до правоохоронних органів і заявила, що невідома особа відкрито заволоділа ключами з автомобіля та грошовими коштами заявниці у сумі 1 500 грн. За заявою водія Ауді на водія Mercedes-Benz відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) Кримінального кодексу України.

Тим часом, Олександр Яскорський вимагає здійснити ретельну перевірку дій інспектора Роти 4, Батальйону УПП у місті Луцьку ДПП лейтенанта поліції Макарука С. М та його напарника Мельничука С.П, покарати винуватицю ДТП, згідно з чинним законодавством.

«Винуватися ДТП Вікторія Доманська має має бюути покарана згідно з статтею 384. Завідомо неправдиве показання» та відповідно до Статті 122/4 КУпАП: Залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, так і поліція, що не діяла в рамках Закону. Я вважаю, що в цій ситуації поліцейські порушили статтю 365. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу» і мають понести відповідальність. Також вони порушили «Статтю 303. Фальсифікація доказів», - додає Олександр.

На щастя, у цій ДТП ніхто не постраждав. Механічні ушкодження отримали транспортні засоби. Зокрема, у Мерседеса пошкоджений бампер, в Ауді - пошкоджене лакофарбове покриття. Тим часом, хто винен у цій ситуації – вирішить суд. Засідання відбудеться вже наступного понеділка.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомить читачів про перебіг подій. Окрім того, редакція готова у будь-який момент опублікувати коментар Вікторії Доманської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Andrew Показати IP 7 Липня 2017 13:57
Це не та баба, що вела "нічну варту" на Ютуб?
Анонім до Andrew Показати IP 7 Липня 2017 22:36
вона 100% бухала в той день. ось фотки з бухлом в той же день 2 липня з її сторінки в фейсбуці https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=787564434745486&id=100004758093162
ха! до Анонім Показати IP 8 Липня 2017 01:45
Публікація датується 1.07. Перші коментарі залишені ранком 2.07.
ха! Показати IP 7 Липня 2017 14:22
Доманська ж юрист, чехлити вміє. і підв*язки має.
Сергій Степаненко Показати IP 7 Липня 2017 16:11
Я стояв поруч з мерседесом,на стоянці таксі біля в ходу в Порт Сіті,бачив це ДТП на власні очі. Ауді зацепила мерседес і по газах.якщо потрібно можу надати відео зі свого реєстратора,або бути свідком.
Редакція Показати IP 7 Липня 2017 16:19
Зателефонуйте нам на редакцію: тел. моб. (050) 433-43-44
Цікава до Редакція Показати IP 7 Липня 2017 16:34
напишіть результат, нам цікаво!
Зайчик Показати IP 7 Липня 2017 17:05
Капєц який...доманська просто ганебна
User Показати IP 7 Липня 2017 17:09
Ще раз переконуюся, що двосторонній відеореєстратор у авто - це така ж необхідна річ, як кермо і педалі. Без нього ти нічого не доведеш, а так і залишишся терпілою (як в даному випадку). Доманська купили модну Ауді на бляхах, а придбати трохи совісті - вже не вистачило грошей?
ха! Показати IP 7 Липня 2017 17:42
«Mercedes-Benz, виїжджаючи з парковки, зачепив іншу автівку. Водій автомобіля Ауді поїхала, він почав її наздоганяти. Заблокував проїзд» Потерпіла втікає від винуватця? Нісенітниця!!!
Ха-ха до ха! Показати IP 7 Липня 2017 21:59
Так же як і звинувачення водія мерса у крадіжці ключів. Цікаво, як же Доманська без ключів поїхала на своєму авто додому?
ха! до Ха-ха Показати IP 7 Липня 2017 22:31
Примітно й що пригода трапилась 2-го, а заяву про крадіжку Доманська подала 4-го. Нехай тяганина тривала до пізньої ночі і настання 3-го липня, але ж не четвертого. Добу вигадувала багатоходівочку?
Alex Показати IP 7 Липня 2017 21:38
Mercedes GL,це авто оснащене відеокамерою заднього виду,датчиками парковки та дистроніком,який сам зупиняє авто перед перешкодою.
Я Показати IP 7 Липня 2017 22:26
Що в Стрихарчука, що в Доманськоі, що в Разумовського-одна банда, один почерк!!))))корпоративний імідж))) будують світле майбутнє усюди і для всіх)))
Лучанин Показати IP 8 Липня 2017 08:25
Покупляли бляхи і їздять хто як хоче! Намагаємося жити по іншому, а із-за таких, як ця "водійка" котимося у прірву донизу((( Притягніть її до відповідальності, аби мозги трохи вправити.
Лучанин Показати IP 8 Липня 2017 08:36
хто це така доманська??? я її наприклад не знаю, але дуже хотілося б звернутися! якщо вас "пані" знає певна кількість людей (по коментарям бачу), то будьте ласкаві поводити себе відповідно, авторитет заробляють совістю та мудрістю, а не безтолковістю, нахабністю та безвідповідальністю! майте силу вибачится та нести відповідальність за свої дії, адже від таких , як ви (пишу навмисне з маленької) страждає суспільтсво та гниє наша держава, за яку боряться хлопці на Сході.Ці слова навряд чи на вас якось подіють, але все ж ...
Lola Показати IP 8 Липня 2017 12:10
На місці цього водія мерседеса може опинитись будь хто. Тому люди не будьте байдужими .Хто може щось повідомити,звертайтесь у редакцію. ЇЇ потрібно покарати і поліцію ,яка пішла на поводу у доманської(написати її прізвище з великої букви рука не піднімається). Такі як вона вважають себе безкарними, бо у них усе на мазі. І як же це вона викликала слідчо оперативну групу на зникнення ключів , а через два дні коли почали писати сюжет у газету , написала заяву, що зникли ще й гроші?Вона що зовсім пяна була? Що через день проспалась і помітила.
Ха! Показати IP 8 Липня 2017 14:43
Мені одному дивно, що Поліція взяла свідчення людей, які «Через 15 хвилин по дзвінку винуватиці ДТП з’їхались", а у людей, які дійсно бачили ДТП нічого не питали....хммм... наша поліція, яка врятує наше життя. Цікаво як таким людям можна довіритися?
за справедливість Показати IP 8 Липня 2017 15:38
«Mercedes-Benz, виїжджаючи з парковки, зачепив іншу автівку. Водій автомобіля Ауді поїхала, він почав її наздоганяти. Заблокував проїзд», - додала у коментарі ІА Волинські Новини речниця патрульної поліції Ольга Бузулук. ГЕНІАЛЬНО! Сам зачепив та почав наздоганяти потерпілу! не робіть з нас дурнів! Пишемо петицію аби поліція працювала справедливо!
Я Показати IP 8 Липня 2017 22:24
Як не знаєте, хто вона??))) керівник відділу продаж найкращого будівельника міста "Інвестор", керівник пан Разумовський))))
Vigilante до Я Показати IP 9 Липня 2017 00:25
Гламурна пуколка ))) https://goo.gl/KfJv59 https://goo.gl/Cg8Gra
Я до Я Показати IP 9 Липня 2017 07:31
А ви напевно у відділі реклами працюєте) реклама не дуже вдала, не те місце, не той час)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus