USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Розбиті три авто: у Ковелі – ДТП за участю сина першого заступника мера

19 Березня 2020 08:29
ДТП сталася 18 березня в Ковелі на перехресті вулиць Варшавської та Відродження.

Як пише Район.Ковель, поблизу автобусної зупинки «Сільмаш» водій позашляховика «Mitsubishi L200» на великій швидкості в’їхав у легковий автомобіль «Citroen C-Elysеe», що рухався попереду. Той від удару врізався у легковик ВАЗ-2106, що зупинився на червоний сигнал світлофора.

У салоні ВАЗу перебувала вагітна жінка та її малолітня дитина, які, на щастя, не зазнали значних ушкоджень. Втім, водій іншого легковика від удару втратив свідомість. За попередніми даними, в нього – черепно-мозкова травма.

Як зазначає видання, очевидний винуватець ДТП – водій позашляховика Сергій Гетьман до приїзду поліцейських поводив себе неадекватно та мав ознаки алкогольного сп’яніння – є сином першого заступника Ковельського міського голови Михайла Гетьмана.
Зі слів свідків, на місце аварії приїхав евакуатор, яким працівники у спецодягу намагалися без оформлення ДТП забрати пошкоджений позашляховик. Лише завдяки активним діям очевидців, які увесь цей час перебували біля розбитих автомобілів, вдалося перешкодити протиправним діям, в результаті чого навіть була штовханина.
Коли у прокурора Ковеля, якого журналісти зустріли у лікарні, поцікавилися цією ДТП, то він відповів, що у винуватця ДТП червоні очі, але алкоголю чи наркотиків не було виявлено. Натомість, зі слів очевидців аварії, аналізів ніхто не робив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тато Показати IP 19 Березня 2020 10:34
Нічого, тато на папері ще одну вулицю заасфальтує, купить нову машинку і все порішає
:) Показати IP 19 Березня 2020 17:48
" ...запитали у прокурора..." Яким боком там прокурор до звичайної адмінки?!! І взагалі наше суспільство чомусь привикло, як дядько прокурор скаже, так і буде. Прокуратура це взагалі непотрібна структура для України, як чиряк на ж*пі.
Степан до :) Показати IP 19 Березня 2020 20:27
Ні не чиряк на ж*пі. А як селезінка, пі***ть до***я а толку мало.( Е такий анекдот)
Анонім Показати IP 19 Березня 2020 22:15
Таких татових синків треба на місті без суда і слідства ,щоб татусь не встиг все порешать ,тоді будуть боятися , а то не бояться ні Бога ні чорта , а прості люди для них взагалі сміття .
Богдан Показати IP 19 Березня 2020 22:39
Скоро забудуть , як забули за ДТП з бухим суддею Тітіваловим рік тому у Турійську!
Анонім Показати IP 20 Березня 2020 18:00
Там хоть мер є,а в нас одні заступники.
Князев Показати IP 5 Квітня 2020 17:35
До уваги поліцейських і жителів на вулицях ковеля і району їздить завжди п'яний водій білим Т4 АС03....,будьте обережні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus