USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП у Льовові: перекинулася автівка з волинськими номерами і п'яним водієм

23 Грудня 2019 09:14
На перехресті вулиць Замарстинівської і Липинського у Львові в ДТП потрапив автомобіль з волинськими номерами. Водій був у стані алкогольного сп'яніння, поводив себе агресивно.

Про це повідомив у фейсбуці депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, повідомляє Depo.Львів.

На місце події прибула швидка допомога і три автомобілі поліції. За словами очевидців, сам водій зізнався, що перебуває у нетверезому стані і розпочав бійку.

Автомобіль МініКупер після ДТП перевернувся, прибула швидка на місце події і три патрульних авто в зв’язку з конфліктом.

За словам свідків водій почав бійку, хлопчина почав його зачіпати через те, що водія жінка всіх розганяла з місця аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 23 Грудня 2019 09:37
А шо ? Хай знають галичани, як з полішуками зв'язуватися !
" до Коля Показати IP 23 Грудня 2019 09:58
Якби ще галичани й пику набили тому полюху.
Анонім Показати IP 23 Грудня 2019 13:49
поліція затримала, а суддя пальчиком помахає п'яному водієві , який принесе судді долари чи євро.... таку маємо сумну картину з нашими судами і суддями і пяними водіями... А суди і судді утримуються з платників податків для того , щоб така безнаказаність в країні була.... доки такий бардак в нас буде з тими суддями-хабарниками? ЩО З ТИМИ СУДДЯМИ-ХАБАРНИКАМИ РОБИТИ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus