USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ДТП у Луцьку: маршрутка дзеркалом збила жінку

21 Листопада 2016 16:25
У Луцьку сталася аварія, під час якої дзеркалом маршрутки зачепило жінку.

Це сталося 21 листопада на проспекті Василя Мойсея, - інформує ВолиньPost.

Аварія трапилася близько 15:30. Зокрема маршрутне таксі №11 зачепило дзеркалом жінку, яка спробувала перейти дорогу на старому пішохідному переході.

Після огляду лікарів жінка від госпіталізації відмовилася.

На місці події працюють два екіпажі патрульних поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2016 16:34
Це повинно було трапитись, рано чи пізно, бо якийсь БАРАН перехід переніс, а стару розмітку залишив
123 до Лучанин Показати IP 21 Листопада 2016 19:49
Цей світлофор біля Променя - це обличчя міської влади. "Для людей". Таймер поставили для пішоходів - не встигнеш ступити на зелене звітло - вже кричить перехід закіннчується - там секунд 10. Не раз бачив, як пенсіонери змушені перебігати вулицю. А червоне світло пішоходам - майже хвилина! Оце проєвпройські владці...
Васч Показати IP 21 Листопада 2016 16:36
Мені дивно чого там не суцільний паркан, а з дирками?
Василь Показати IP 21 Листопада 2016 17:26
Зовсім недавно мав цікаву розмову на предмет "А чому я маю там переходити, там же знбри не намальовано?". Це стосувалося регульованого переходу. Раніше ж на всі переходи була нанесена "зебра", а тепер економлять. Так, змінили позначення... Задайтеся питанням, а хто і коли останній раз читав ПДР? Водіям дійсно треба вичитувати всі зміни, бо вони, принаймні раніше, стикаються з "правоохоронними" органами в тій чи іншій мірі. А пішоходи? Ну ніхто ж не читає, бо і так на все часу не вистачає. А ще з школи знають що переходити треба на "зебрі". Жінка йшла собі, бачить зебру на асфальті, світлофор... Де переходити? Там хіба перехід між світлофорами? Ні! На світлофорі. Маячня повна! Жінка абсолютно вірно переходила дорогу. А якщо ще й світло було потрібне... Чому не знищили стару розмітку, а лише помалювали трішки? Грошей пожаліли? Саме з цієї причини, хто б що не казав, дорожники мусять компенсувати цій жінці всі збитки. До всього треба підходити з розумом і якісно виконувати свою роботу! А маршрутчики навмисно не починають зупинятися перед цією зеброю біля Проміня, хоча згідно з ПДР зобов'язані це робити, не один раз сидів поруч на сидінні і чув їх буркотіння. Як на мою думку, в таких треба посвідчення назавжди забирати.
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2016 21:45
Вул. Василя Мойсея ? Що за вулиця ? Невже переназвали вул. Перемоги ?...якщо це так, то я неприємно здивований :-(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus