USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП у Луцьку на вулиці Чорновола: повідомили про стан півторарічної дитини

28 Листопада 2023 09:14
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 27 листопада у Луцьку на вулиці Чорновола, постраждала півторарічна дитина. Наразі вона перебуває на лікуванні у відділі хірургії.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних.

Він зазначив, що наразі стан дитини середньої важкості. Лікарі проводять усі необхідні дії. Нині дитина перебуває у відділі хірургії на нейрохірургічному ліжку.

Нагадаємо, вчора близько одинадцятої години легковик на пішохідному переході вдарив дитячий візочок, який везла мати. Півторарічна дитина випала з візка і пролетіла кілька метрів. Із черепно-мозковою травмою та забійною раною голови дитину госпіталізували до обласної дитячої лікарні.

Відомості внесуть в ЄРДР за статею 286 ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus