USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП у Луцьку: водій виїхав на зустрічну смугу

4 Лютого 2014 10:41
Два автомобілі зіткнулися вчора, 3 лютого, близько 20 години вечора у Луцьку. Аварія трапилася на вулиці Стрілецькій поблизу церкви, що знаходиться на території військової частини.

Водій мікроавтобуса Mercedes-Benz, який рухався в напрямку кінотеатру «Промінь», вихав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з легковим автомобілем КІА (позашляховик), - розповів начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.

Постраждалих внаслідок аварії немає. В обох автівках пошкоджені передні частини.

Щодо водія мікроавтобуса склали адмінпротокол згідно зі статею 124 АК України (порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна) і направили в Луцький міськрайонний суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus