USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - ДТП: на слизькій дорозі зіткнулися автівки

5 Січня 2015 11:48
Перевищення швидкості та слизьке дорожнє полотно стали причинами автопригоди, яка трапилася у Луцьку 4 січня, близько 18-ї години. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

24-річний водій, мешканець Луцька, керуючи автомобілем «Ауді А6», не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Фольсваген Поло» під керуванням 31-річного водія, жителя Луцького району.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Ауді А6» отримав тілесні ушкодження. Після огляду чоловіка не госпіталізовували. Обидва транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

За фактом ДТП проводиться розслідування.

В Управлінні ДСНС України у Волинській області попереджають про ожеледицю на дорогах. Просять водіїв бути обережними.

Згідно з прогнозами синоптиків, протягом 5 січня на дорогах України місцями ожеледиця, у західних областях та південній частині місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. У Криму вночі сильні опади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
it's me Показати IP 13 Січня 2015 15:33
такого низького рівня подання "інформації" ще не зустрічав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus