USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Переспі сталася через неуважність водія Mercedes

24 Січня 2018 11:53
23 січня в селі Переспа сталася аварія за участю двох автомобілів.

Як повідомляє Район.Рожище з посиланням на Рожищенське відділення поліції, близько 12:40 год. 25-річний лучанин Анатолій, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», рухаючись автодорогою М–19 Доманово–Ковель–Чернівці–Тереблече в напрямку Ковеля допустив зіткнення з автомобілем марки «Opel Omega» у селі Переспа.

Аварія сталася через неуважність водія «Mercedes-Benz» до дорожньої обстановки, що склалась та її змін. Адже здійснюючи обгін транспортного засобу, що рухався в попутному напрямку, Анатолій не переконався в безпечності свого маневру, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Opel Omega», під керуванням 27-річного мешканця села Кульчин Турійського району Романа.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень, а водій та три пасажири автомобіля марки «Opel Omega» отримали тілесні ушкодження.

За фактом ДТП поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження…).

Потерпілі звернулись за медичною допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus