USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ДТП у центрі Луцька: бус і легковик зіткнулись на зустрічній, є постраждалі. Фото

18 Травня 2020 20:30
На проспекті Волі у місті Луцьку трапилась аварія – водій буса виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Аварія трапилась неподалік обласного управління лісомисливського господарства. Легковик отримав сильні механічні ушкодження, є постраждалі. На місці працюють медики, поліція та рятувальники.

Зазначимо, що частина дороги на цій ділянці перекрита через ремонт. Ймовірно, саме для об'їзду перешкоди бус і виїхав на смугу зустрічного руху.

Деталі – згодом.

Через годину після аварії на місці пригоди досі працюють поліціянти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Травня 2020 17:11
Бо тільки наші диб*ли роблять так дороги ..там вже тиждень як розваляно. Що навіть в право повернути не реально. А для наших водіїв знаки до одного місця..краще адекватно перегородити,або ту вулицю чи поставити тимчасово регулювальника дорога вузька...центр міста) в карантин були новини про смертність....А за три дні в луцьку більше 10 аварій то це нормально!!!
Анонім 2 Показати IP 24 Травня 2020 14:13
Це лах
Анонім 2 Показати IP 24 Травня 2020 14:37
Ці маршрутки цього перевізника це гроби на колесах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus