USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ДТП українського автобуса у Польщі: у лікарні померла шоста жертва

25 Березня 2021 12:26
У лікарні міста Жешув померла шоста жертва аварії українського автобуса, що сталася у ніч проти 6 березня.

Про це Укрінформу повідомив генконсул України в Любліні Василь Павлюк.

«Напередодні в лікарні помер чоловік – шоста жертва автокатастрофи українського автобуса»,- повідомив Павлюк.

За його словами, тіло загиблого планують у четвер вивозити в Україну.

Транспорт для перевезення тіла зобов’язалася надати страхова компанія, в якій був застрахований українець.

Нагадаємо, аварія сталася близько другої години ночі 6 березня біля міста Ярослав (місцевість Кашице, Підкарпатське воєводство) у Польщі. Водій автобуса Познань-Херсон чомусь не впорався з кермуванням, пробив огорожу й злетів з естакади на узбіччя. Автобус перевернувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє – водії. В аварії загинуло п’ять осіб. Дев’ятеро постраждалих перебувають у тяжкому стані. На перевізника неодноразово скаржилися пасажири через погані умови і обслуговування, раптові скасування рейсів без компенсації грошей тощо. Водію загрожує до 8 років позбавлення волі. Рідні вже опізнали тіла чотирьох загиблих в автотрощі. Двоє громадян України втратили свої медичні поліси, тому лікарня в Польщі спочатку відмовлялась лікувати постраждалих.

А 21 березня на тому ж самому місці сталася ще одна ДТП з українцями, в якій одна людина загинула, ще п’ятеро травмовані. ДТП сталась через те, що автобус врізався в огорожу і вилетів на узбіччя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus