USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дублі: «Волинь» програла «Шахтарю». ФОТО

23 Березня 2012 11:40
Із рахунком 1:3 «молодіжка» ФК «Волинь» програла донецькому «Шахтареві». Не врятували лучан і футболісти з основого складу команди.

Про це інформують на сайті ФК «Волинь».

Молодіжний склад «Волині» приймав вдома лідера першості донецький «Шахтар». Донеччани в цьому сезоні ще не зазнали жодної поразки.

У складах обох команд була присутня ціла обойма гравців основного складу. Так, тренер гостей Сергій Попов випустив у захист Чигринського і Кривцова, а у півзахист – Степаненка та нападника Патріка.

У господарів через дискваліфікацію в «основі» Анатолій Пісковець міг розраховувати на Шикова, Масла та Ізворану.

Відновлюються наразі після травм Савіч та Неділько. За «молодіжку» другий тайм відіграв, зокрема, Душан.


Уже на 6 хвилині Олексій Бабир «прогавив» стовідсотковий момент: Шиков ідеально закинув кулю на хід Пічкуру, той промчав флангом і видав пас на лінію воротарського. Захист донеччан чомусь розступився і нападник бив головою з 5 метрів – трохи вище хрестовини воріт.

Ще через шість хвилин Кінаш заробив пенальті, вигравши боротьбу в штрафному майданчику із воротарем Гальчуком. Удар з «точки» впевнено реалізував Бабир.

Гості відповіли ударом в поперечину і поступово перейняли ініціативу. Однак пропустили гарну контратаку у виконанні Пічкура та Бабиря. Олексій п’ятою вивів Євгена на ударну позицію в куті штрафного майданчика, але удар півзахисника прийшовся у руки кіперу.

Другий тайм почався із відразу чотирьох замін від Анатолія Пісковця. Замість Насонова, Шикова (у нього наприкінці першого тайму жорстко врізався нападник гостей), Кінаша і Пічкура вийшли Грисюк, Савіч, Карасюк та Ізворану. Згодом тренер, укріплюючи центр захисту, мусив випускати ще й Циркуненка.

«Шахтар» активувався. Три з них використав Патрік. На 59 хвилині він змістився з лівого флангу і невідпорним ударом в кут зрівняв рахунок – 1:1, на 75 хвилині забив зі штрафного, перекинувши стінку.

За кілька хвилин бразилець хотів повторити спробу зі штрафного, але влучив у стійку. Однак, вже на останній хвилині гри таки ще раз домігся свого: після прострілу з правого флангу атаки, м’яч відлетів до Патріка і той з близької відстані розстріляв ворота Сослюка – 1:3 на користь гостей.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 23 Березня 2012 11:51
"Захист дончан чомусь розступився і нападник забив головою з 5 метрів – трохи вище хрестовини воріт." В регбі грали? Чи в нас хрестовина не як в людей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus