USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку – благодійна естафета «на 10 тисяч гривень»

23 Червня 2015 23:00
Долучитися до доброї справи – допомогти медичним закладам Луцька на суму не менше 10 тисяч гривень та поширити благодійну естафету закликали представники ГО «Жіноча Січ» та Добровольчого українського корпусу депутата міськради, бізнесмена та промисловця.

Естафетні листи для Володимира Никитюка, Олега Бровіна та Петра Пилипюка особисто передали представники ГО «Жіноча Січ» та Добровольчого українського корпусу 22 червня.

Як розповіла керівник ГО «Жіноча Січ» Ірина Волинська, в гості до адресатів вирішили завітати особисто, аби вручити естафетні листи в рамках благодійної естафети «Допоможи медичним закладам Луцька».

Нагадаємо, нещодавно активісти подарували набори постільної білизни для дитячого відділення Волинської обласної інфекційної лікарні.



Перш за все передали естафетний лист депутату Луцької міської ради Володимиру Никитюку. Ірина Волинська пояснила правила естафети: протягом десяти днів він повинен публічно передати естафету трьом можновладцям чи бізнесменам, надавши добровільну допомогу одному з медичних закладів міста на суму не менше 10 тисяч гривень та оприлюднивши процедуру передачі допомоги. Депутат одразу поцікавився, який медичний заклад найбільше її потребує. Активісти відповіли, що усі дитячі відділення медичних закладів не мають вдосталь ковдр, подушок, постелі тощо.

На думку Володимира Никитюка, такий вид благодійної естафети приносить значно більше користі для волинян, ніж естафета обливання водою. Він пообіцяв не затягувати із вирішенням питання довше декількох днів та попросив представниць «Жіночої січі» якнайшвидше скласти список необхідних речей.

Він зізнався, що ніколи не вірить у те, що гроші, які виділяють на допомогу, доходять до адресата. Відтак, у випадках, коли до нього зверталися за допомогою для дітей, наприклад, на Новий рік, він привозив подарунки замість того, щоб просто передати гроші.



Після цього наступний естафетний лист повезли ресторатору Олегу Бровіну. Бізнесмен не захотів, аби під час передачі естафетного листа були присутні представники ЗМІ та не давав коментарів щодо того, яким чином реагуватиме на виклик, проте естафетний лист таки отримав.



Останнім адресатом став цього разу керівник виробничого підприємства «Модерн Експо» Петро Пилипюк. Отримавши естафетний лист, він зазначив, що готовий виконати умови, але право обрати трьох наступних адресатів передає ініціаторам акції. Він розповів, що завжди готовий надати допомогу медичним закладам. Так, Петро Пилипюк повідомив, що три тижні тому він придбав медичне обладнання на значну суму для Міської клінічної лікарні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 23 Червня 2015 23:09
Займатись благодійністю справа ДОБРОВІЛЬНА і повинна йти від серця а не по "виклику" … а хто зробив цей виклик дівчата які бігають по мирному місту в камуфляжі лякаючи дітей війною? Дівчата не маєте грошей допомогти, допоможіть працею поперіть речі, попрасуйте… перекопайте грядку перед лікарнею….
1 до Анонім Показати IP 24 Червня 2015 12:10
Справа добровільна, тому ніхто нікого не змушує, а спонукає до участі у благодійності. Учасники акції можуть і відмовитися від цієї благодійності, коли вони вважають, що не потрібно робити добрі вчинки, хай які незначні.......а щодо камуфляжу, то тут "дєцкій лєпєт".Хто і кого лякає? Коли б дівчата зустрічалися з дітками, то була б інша справа, а так........про що ви говорите?! Чим можуть, тим і допомагають. Мені здається, що спати у чистому ліжку, а не на рваній постелі, куди краще, хіба не так?
укр Показати IP 23 Червня 2015 23:12
Правий Сектор почав виборчу компанію???
Українка до укр Показати IP 24 Червня 2015 12:12
для "особливо обізнаних" - "Жіноча Січ" - це не Правий Сектор, це не політична організація! Люди.......!!!!!!!!Цікавтеся трохи подіями, а то соромно це читати!
мартiн Показати IP 24 Червня 2015 00:05
молодец никитюк денег не даёт ,а лекарства купит вот девочки без налички остались он старый и умный за свою жизнь и не таких попрашаек футболил
Анонім до мартiн Показати IP 24 Червня 2015 00:08
а цім "дівчаткам" тільки гроші і дай... і взагалі чому вони вирішили що хворим діткам більш потрібна постіль чим ліки і елементарна ЇЖА... ? а у формі вірно підмічено ходять як лапін на сесію :)
Націоналіст до Анонім Показати IP 24 Червня 2015 12:29
Ви читаєте статті хоч трохи, в яких вказано, що має бути допомога не для "дівчаток", а для лікарень?! А за першочергові потреби зателефонуйте до головного лікаря інфекційної лікарні Петра Даниловича і запитайте самі в нього що треба, а що може і зачекати. "Жіноча Січ", думаю не з "бухти барахти" придумали таку допомогу. А за форму.....в супермаркетах, атеках і т. д. також є форма своя, але ж ніхто проти їм нічого не говорить, правда ж?
военный Показати IP 24 Червня 2015 01:54
ну что бровин думал чайком на площади отделатсья,а тебя уже малолетки на счетчик ставят;до речi 5днiв минуло.а к осени им нужна будет штаб-квартира,
Анонім Показати IP 24 Червня 2015 10:07
Люди, як можна бути такими Про які гроші ви говорите? Дівчата передали естафету і сказала ПЕРЕДАТИ лікарні речі,які їм необхідні Про яку виборчу компанію йде мова, якщо організатори "Жіноча січ" До того ж "дівчатка без грошей лишились" -це безглуздо Правильно потрібно читати навчитись, перечитайте ще раз 6 абзац. Своїм коментарем нікого образити не хотіла, люди, ви повинні стати трішки добрішими і дивитись на речі як вони є , а не придумувати різні проблеми
Петьо до Анонім Показати IP 24 Червня 2015 12:28
То чо на камуфляжі пише правий сектор?
34 до Петьо Показати IP 24 Червня 2015 12:33
Введи в Вікіпедії "Жіноча Січ" і прочитай що це за організація. Поясніть мені, як можна обливати гам*ом, не маючи уявлення, що це за організація!?
Пащенко до 34 Показати IP 24 Червня 2015 13:49
Нахнада
Анонім до 34 Показати IP 24 Червня 2015 15:39
Там пише Вони співпрацюють І ярмарок разом проводили
13 Показати IP 24 Червня 2015 19:49
Боже, люди схаменіться трішкі, "Жіноча Січ" робить все щоб хоть трішкі розворушити 5 точки наших депутатів. бізнесменів щоб вони бачили хоть щось крім свого бізнесу! Щоб бачили як,, і в яких умовах лікується простий народ! Це не реклама не піар, просто люди роблять все для того щоб було краще життя хочаб на 000,1%. Громадська організація, якою є "ЖІноча Січ", для того й існує щоб покращувати, доносити інформацію, робити все що в їх силах, НАРОДУ! Так що люди схаменіться і робіть щось теж, а не сидіть по той бік екрану і обливати багном. тих хто щось робить!!!
аяяй Показати IP 24 Червня 2015 22:11
Безусловно,занимаются нужным и благородным делом,Но почему в ультимативной форме ставят условия людям,которых призывают помочь медицине?
Русалка до аяяй Показати IP 25 Червня 2015 00:51
перепрошую, буквально рік назад передавали естафету виливання на голову крижаної води, дя людей це було легко та забавно, а тут допомогти... до того ж якщо це не сильно збіднить цих людей я не бачу в цьому ніякої проблеми, здається, депутати і тд не дуже сперечаються, тому чого вас хвилюють їх гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus