USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Думка: Порошенко боїться дострокових виборів

21 Листопада 2016 21:45
Кажуть, що повторення - матір засвоєння. Не виключено, що саме такий принцип взяв собі на озброєння Президент України Петро Порошенко. Інакше як пояснити той факт, що протягом трьох років, виступаючи перед публікою, глава держави 21 листопада вимовляє практично один і той же текст (з невеликими варіаціями).

Про це пише Андрій Кравченко на сторінках видання «Город Х».

Якщо два попередніх виступи президента зі схожого приводу були здебільшого присвячені філософській тематиці - протистояння сил добра і зла, першість духу або матерії et cetera - нинішній має цілком конкретне змістове наповнення, яке можна було б висловити в трьох словах: жодних дострокових виборів.

Завдання донесення магістрального меседжу до масової аудиторії була виконана на «добре» і «відмінно» з використанням базових прийомів створення грамотного спічу - «блискуча невизначеність», «ідеологічне кліше», «фургон з оркестром», «неминуча перемога», «посилання на авторитети», «розмивання відповідальності» тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мойша Показати IP 22 Листопада 2016 13:34
Він боїться тому що схеми складени та працюють , бабло проплачене і на рахунки завантажено - а відповідать тоді прийдеться якщо якись злом трапиться....
Клава Показати IP 22 Листопада 2016 14:11
Взагалі приберить цю рожу з сайту, на нього люди блювати хочуть...
він боіться Показати IP 22 Листопада 2016 15:20
не перевиборів-хоч конкурентів не має.а боіться втратити своі статки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus