USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Душевно, по-домашньому»: у Луцьку запрошують на сольний концерт коміка-пародиста Юрія Великого

18 Вересня 2023 15:18
19 вересня у Луцьку в театрі імені Т. Г. Шевченка відбудеться виступ Юрія Великого – найкращого українського коміка-пародиста. Його гострий гумор став потужною зброєю в антиросійській пропаганді.

З лютого 2022 року артист взяв участь у понад 200 благодійних концертах для військових та волонтерів. Серед них – сольні виступи в Києві, Дніпрі, Кам’янському, Черкасах та Одесі, які розпочали благодійний тур Україною з програмою «Душевно, по-домашньому».

Частину коштів від усіх концертів у турі буде скеровано на закупівлю дронів та пікапів для військових. На сьогодні вже зібрано понад 170000 грн. На зібрані кошти було придбано дрони, які так потрібні нашим захисникам, та передано в підрозділ аеророзвідки 135-го батальйону.
Юрій Великий – гуморист, пародист, людина-емоція, буря, просто божевілля. Його пародії набирають мільйони переглядів та розлітаються на цитати й підтримують українців у найважчі часи.
Першу пародію – на Лукашенка – було записано в бомбосховищі через чотири дні після початку повномасштабного вторгнення – 28 лютого. І понеслося: Путін, Соловйов, Кива, Кадиров, Пригожин, українські політики та військові – від президента Зеленського до Буданова. До речі, буквально днями на YouTube-каналі Юрія Великого стало вже мільйон підписників – це підтримка усієї України та українців за кордоном!
Чого ж варто чекати на концерті? Ви гарантовано отримаєте багаж влучного сарказму й гумору у концертній програмі «Душевно, по-домашньому». Крилата фраза переляканих росіян, які втікали з окупованого Криму під час бавовни, стала приводом для стьобу. А от для Юрія – окремим тематичним івентом. Програма вже доповнилась новими пародіями, і, може, цієї миті він придумав ще один жарт. Бо приводів, погодьтеся, вдосталь. А з почуттям гумору в українців завжди було відмінно. Приходьте зарядитись гарним настроєм!
Більше – від самого Юрія Великого: «Такі концерти скеровані на створення позитивних емоцій у глядачів, тому що гумор в наш час дуже потрібен для підтримки бойового духу і покращення настрою. Ми зібрали найкращу програму за останній рік, тому я впевнений, що очікування глядачів виправдаються на 100%.

На концерті глядачі зможуть побачити понад десяток пародій, серед яких будуть і улюблені українські діячі, і відомі представники країни-агресора. Думаю, обов'язково з'являться й нові персонажі. Хто це буде? Нехай поки залишиться маленькою інтригою.
У тих містах, де вже пройшла частина концертів, нас дуже тепло зустрічали глядачі, які змогли отримати не тільки задоволення від концерту, але й взяти участь у благодійних аукціонах та задонатити на допомогу нашим захисникам. І наш обов'язок – підтримувати тих, хто щодня стоїть на захисті нашої країни».
ТРИ ПРИЧИНИ ПІТИ КОНЦЕРТ ЮРІЯ ВЕЛИКОГО:

- неперевершений пародист, якого любить вся країна;

- потужний заряд гарного настрою та ЖИТТЄВОГО ПОЗИТИВУ;

- можна не тільки гарно провести час, а й взяти участь у допомозі ЗСУ.

Початок концерту – о 18:00

Квитки можна придбати за посиланням. ​
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луч Показати IP 11 Вересня 2023 21:04
З 200 концертів 170000грн. ВИ СЕРЙОЗНО? це просто копійки.... П.С. мені б було соромно такі цифри писати!
bob до Луч Показати IP 18 Вересня 2023 16:12
Факт 850 грн з концерту для ЗСУ на афіші ЗАКУПОВУЄМО ДРОНИ та ПІКАПИ
Урфін Джус до bob Показати IP 18 Вересня 2023 21:11
Що це за набір слів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus