USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Два шляхи, якими Росія сьогодні може напасти на Україну. КАРТА

1 Травня 2014 11:00
Біля українських кордонів сконцентровано близько 38 тисяч військових РФ за станом на 1 травня. Так, російські війська можуть напасти на Україну сьогодні, вважає координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

У соцмережах він написав про те, що російська армія може вчинити напад на Україну з боку Донеччини чи Слобожанщини, - інформує ТСН. На думку Тимчука, напад російських військ на територію України цілком може статися сьогодні.

"Тут два напрямки можливого удару - Слобожанський та Донецький", - написав військовий експерт у Facebook.


Також, згідно з даними Тимчука, у 50-кілометровій зоні від держкордону РФ з Україною наразі знаходиться до 18 тисяч особового складу російських військових, в 200-кілометровій зоні – ще до 20 тисяч. Всього біля кордонів сконцентровані близько 38 тисяч військових, а у Криму - до 22 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
тимчуку Показати IP 1 Травня 2014 11:22
Пане Тимчук, уважно слідкую за Вашими "прогнозами" "військового експерта". Якщо брати їх до уваги. то Росія повинна була б напасти на нас вже 8 разів "сьогодні", "вночі", "завтра" і т.п. Можливо, досить нагнітати дурнувату істерію? Чи Ви маєте певні замовлення від певних осіб?
ДО ВН Показати IP 1 Травня 2014 12:55
коментар було видалено
титушко Показати IP 1 Травня 2014 14:55
из-за желания увидеть золотые унитазы потеряли государство.далее что? сценарий югославии.
Дончанин до титушко Показати IP 1 Травня 2014 15:04
Уточним: не "из-за желания увидеть золотые унитазы", а из-за желания отдать Севастополь американцам.
титушко до Дончанин Показати IP 1 Травня 2014 15:08
я про смерековых
Дончанин до титушко Показати IP 1 Травня 2014 20:28
Такого определения я еще не слышал. Запомню и поделюсь.
титушко до Дончанин Показати IP 1 Травня 2014 20:50
с тебя сармат
Дончанин до титушко Показати IP 1 Травня 2014 21:33
Встретимся, ящик поставлю.
лікар до Дончанин Показати IP 2 Травня 2014 06:16
коментар було видалено
лікар до Дончанин Показати IP 3 Травня 2014 06:26
коментар було видалено
гпз28 Показати IP 1 Травня 2014 15:23
РУКОВОДСТВО СПЕЦОПЕРАЦИЕЙ НА ЮГО-ВОСТОКЕ УКРАИНЫ ПЕРЕШЛО ОТ ГЛАВЫ МВД АРСЕНА АВАКОВА К ГЛАВЕ СБУ ВАЛЕНТИНУ НАЛИВАЙЧЕНКО-имхо к тетеньке с печеньем.
apis Показати IP 1 Травня 2014 15:39
Мужик,пора марку дури менять.
Граб Показати IP 1 Травня 2014 18:18
1. Скільки рускіх повинно бути на цій планеті і яка їхня головна задача (колись то була світова революція)? 2. Чому шовінізм, це _ добре, а націоналізм _ погано, адже завжди шовісти вбивали значно більеше націоналістів, ніж гинули самі; порівняйте мільйони сталіна з тисячами Бандери (Галана також убив бандерівець, але ж показав тому бандервіцю на Галана чекіст)? 3. Як я можу не бути націоналістом, коли навколо мене буяє шовінізм буйним цвітом? Український націоналізм придумав не Бандера, а харківяни, Міхновський, бо першими відчули його тиск.Різні мови розділяють (приклад _ Вавилон), потрібна планомірна українізація, починаючи з дитячих садків, шкіл, ВНЗ, закінчуючи установами; про своє походження розповідай своїм дітям. Випячуєш своє походження, ти _ шовініст; живеш в Україні, ти українець, то ж знай українську і не каламуть води, убий в собі шовініста!!!
Дончанин до Граб Показати IP 1 Травня 2014 18:34
А как к тебе будет относиться Донбасс, где ОФИЦИАЛЬНО проживает более ста национальностей, либо Крым либо Луганск, где более половины русских. Я не говорю уже об Закарпатье, куда венгры УЖЕ ввели вежливых людей.
титушко до Граб Показати IP 1 Травня 2014 18:42
ты это сам себе), потрібна планомірна українізація, починаючи з дитячих садків, шкіл, -а ты знаешь сколько в швейцарии.бельгии .суоми.канаде.швеции гос. мов .--уявляю планомірну фінляндизацію шведів на території суомі.-якби не сталін ти б вже говорив по польськи і соромився своїх дідів українців.
Я Показати IP 1 Травня 2014 20:45
Я бачу наші все виглядають ту російську армію, а вона все не йде. Вже всі очі прогляділи.
титушко до Я Показати IP 1 Травня 2014 20:52
мы на одной площадке с тобой курим.не заметил акцента
Дончанин до Я Показати IP 1 Травня 2014 20:56
Не боялись бы появления "вежливых людей" - уже давно Славянск спалили бы. Там ГРАДЫ_ стоят. Почему не идут в город. Просто никому не хочется гореть ярким пламенем. Ведь горожане задержали машу с зарядами для ГРАДОВ_, количество которых достаточно для того, чтобы трижды спалить весь город.
55 Показати IP 1 Травня 2014 22:48
Характерною рисою стратегії 4GW є те, що країна «ляльковод» або фактичний агресор для реалізації своїх задумів використовує якогось «агресивного недержавного суб'єкта» іншої країни, тобто сили, що знаходяться в прямій опозиції державі-жертві агресії. У своїй суті стратегія 4GW націлена на придушення волі населення і влади країни-жертви до якого-небудь опору. Вважається, що за показниками "cost - efficiency" сьогодні значно продуктивніше: не вкладати величезні кошти в широкомасштабну війну, а застосовувати різні все нові і нові підривні тактичні прийоми, щоб змусити країну-жертву агресії постійно виснажувати свої військові і фінансові ресурси в ході безперервної і постійно підживлюваної ззовні партизанської війни та терористичної діяльності і при цьому цілеспрямовано ініціювати наростання соціально-економічного хаосу в цій країні і посилювати психологічний та інформаційний тиск на її народ і керівництво до такого моменту, коли небажана влада об'єкта агресії буде готова здатися і піти.
титушко до 55 Показати IP 2 Травня 2014 00:19
100%+к осени село обьект террора и наживы.-номер 1.в в селах служывым треба к осени разрабатывать схемы защиты и оповещения.потому что луцкая и березне гопота рванет грабить пенсионерок и тех у кого хата как обычно скраю.голод не волк.а те кто за майдан могут добровольно доставлять кошики к ..
Тарас Показати IP 2 Травня 2014 09:59
Пан Турчинов, даёт су....ка, сидит на жо...пе ровно и идиотские приказы даёт, стравливает друг с другом УКРАИНСКИЙ НАРОД. Во па..до...ль, глаза вам пан Турчинов выдавлю, если хоть кто-то из моих близких погибнет....гореть вам в аду панове...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus