USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

2 українські арбітри увійшли до списку суддів ЄВРО-2012

28 Березня 2012 17:52
Європейський футбольний Союз (УЄФА) визначився із повними складами суддівських бригад, які працюватимуть на матчах фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Крім того, для кожної команди арбітрів визначили третього додаткового помічника з тієї самої країни. У разі необхідності він буде готовий замінити будь-кого зі своїх колег.

Про це повідомили в Інформаційному центрі «Україна-2012», - пише УНН.

Також УЄФА склав резервний список асистентів арбітрів, до якого увійшли чотири судді. Серед них – український лайнсмен, арбітр ФІФА Олександр Войтюк із Запоріжжя. Зазвичай цей суддя допомагає на лінії одеситу Віктору Швецову, який потрапив до списку рефері Євро-2012 як четвертий арбітр.
Слід відзначити, що на першості континенту-2012 продовжать експеримент із двома додатковими помічниками арбітра, які розташовуватимуться за воротами команд. До їх числа увійшли такі відомі в Європі рефері як італійці Паоло Тальявенто та Джанлука Роккі, англійці Мартін Аткінсон та Марк Клатенбург, німець Флоріан Майєр, іспанець Давид Фернандес Борбалан.

З 30 квітня по 3 травня у Варшаві відбудеться підготовчий семінар для рефері Євро-2012. Його відвідають 80 суддів. Під час семінару всі судді пройдуть тест ФІФА з фізпідготовки, після чого будуть остаточно складені бригади з п’яти рефері для роботи на турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 28 Березня 2012 19:41
Тепер сміло можемо говорити, що Україна буде в фіналі, шкода що це буде не збірна, а наші арбітри))))
Позорище Показати IP 28 Березня 2012 22:57
Кварцяний був правий..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus