USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому дві лучанки лежали під прокуратурою

9 Червня 2017 15:35
Дві громадські активістки влаштувати акцію протесту під прокуратурою Волині. Лучанки вимагали звільнити очільників обласної прокуратури та поліції, оскільки вважають, що правоохоронці покривають злочинні справи в області та неналежно виконують свою роботу.

Мирний пікет влаштували 9 червня в Луцьку.

Одна із активісток Віра Скулінець розповідає, що її позбавили помешкання, а прокуратура досі не завершила розслідування цієї справи.

«Я і моя дочка-інвалід потерпілі в кримінальному провадженні, адже нас 9 років тому виселили з помешкання на користь судмедексперта в Маневицькому районі. І хоч ми добилися судового рішення про повернення житла, ніхто нам його не повернув. Справа досі не доведена до кінця», - розповідає жінка.

Своїми діями, кажуть активісти, вони хочуть показати, що громадянське суспільство є дієвим.

«Ми вимагаємо звільнити корупціонерів, які роками «кришують» різні злодіяння в області. А це: прокурор Волині Максим Киричук, його перший заступник Віктор Швидкий та керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига. В мене є десятки справ, з якими люди зверталися до правоохоронців, й їхні справи зависають. Така справа є і щодо мене, зокрема, мого сина побили торік взимку люди із організації «Самооборони Волині», яка підпорядковується Ігорю Лапіну та люди із цивільного корпусу «Азов», - каже активістка Оксана Марищук.

Та додає, що тут планують бути не один тиждень, аби привернути увагу до проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 9 Червня 2017 17:36
марищук і жукова отримали по пару тисяч і роблять цирк посеред міста, всім і так відомо що лежать вони там за гроші, краще пішли б десь працювати! нажаль в Україні тепер є незареєстрована професія - "професійний активіст", особи цієї "професії" будуть за гроші робити все що скаже їм хазяїн, хоч лежати хоч кричати, та за ваші гроші вони зроблять що ви хочете
Петя до Анонім Показати IP 9 Червня 2017 18:56
ГАНЬБА для влади, коли ці жіночки змушені таким чином заробляти на прожиття. Ще більша Ганьба тим хто в них тикає пальцем мов "лежать вони там за гроші". Жінки індикатор суспільства - раз вони на вулиці ...
333 до Петя Показати IP 9 Червня 2017 20:19
ПЕТЯ хай пані Скулінець до свого монологу додасть те, що їй держава по переселенню як потерпілій внаслідок аварії на ЧАЕС виділила квартиру двокімнатну в Луцьку по переселенню В цій квартирі вона живе вже років з десять а хоче ще соббі повернути квартиру яку здала в державу в обмін на нове житло. Або хай та ж сама пані розкаже на скільки часу вона залишає зачиненою в квартиті свою хвору доньку поки сама валандається по судах або пікетах
Петя до 333 Показати IP 9 Червня 2017 21:05
Чого питання залишається відкритим? Хто буксує? Коли такі обізнані, то будь-ласка скажіть: "там дійсно виселили людину з помешкання на користь судмедексперта в Маневицькому районі"?
вопрос до Петя Показати IP 9 Червня 2017 22:26
Петя и почем сейчас полежать в центре города? Не знаеш, марищак на второй джип собирает или на что то другое?
Анонім до Петя Показати IP 9 Червня 2017 21:40
тобто ти пєтя навіть і не заперечуєш що вони там лежать за гроші! пєтя отак з переляку взяв і бовкнув правду
Петя до Анонім Показати IP 9 Червня 2017 23:48
Анонім, Ви вже від своїх слів відмовляєтесь? Гладкий кіт мешей не ловить.
Жукова до Аноніма до Анонім Показати IP 13 Червня 2017 17:44
Може назвеш прізвище хазяїна, щоб гроші в нього забрати, а то так і не отримаємо.
Знающий Показати IP 10 Червня 2017 18:39
Правду говорят за бабло лежат!
ку-ку Показати IP 13 Грудня 2017 18:58
вам не набридло фантазувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus