USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правий сектор» та самооборона пікетували прокуратуру у Луцьку

17 Лютого 2014 18:00
Із вимогами закрити кримінальні провадження проти Майї Москвич та Волинської сотні самооборони десятки бійців самооборони та «Правого сектору» із Луцька та Рівного влаштували пікет будівлі прокуратури 17 лютого.

Учасники пікету вишикувалися навпроти входу у будівлю, скандуючи гасла «слава Україні – героям слава», «банду - геть», «перевертням в погонах – тричі смерть, смерть, смерть», «Україна – понад усе» та інші. Як розповів керівник Волинської сотні самооборони Майдану «Волинська Січ», депутат Луцькради Павло Данильчук, Волинська прокуратура, одна з небагатьох в Україні, надалі продовжує переслідувати активістів Євромайдану. Так, проти сотні самооборони «Волинська Січ» відкрите кримінальне провадження. Активісти вимагали від прокуратури області закрити усі кримінальні провадження, зокрема провадження проти Майї Москвич вимагали закрити до кінця дня, а стосовно Волинської Січі – до кінця тижня. У разі, якщо їхніх вимог не виконають, активісти обіцяли, що не підуть із місця пікету. Також повідомили, що для того, щоб підтримати волинських побратимів, у Луцьк готові приїхати сотні бійців «Правого сектору» із Тернополя, Львова та Івано-Франківська.



Вийти до пікетувальників викликали представника прокуратури, який пояснив би, чи ці провадження закриють. Невдовзі із дверей прокуратури вийшли очільник волинської міліції Олександр Терещук та перший заступник прокурора Волинської області Володимир Троц, який повідомив, що рішення стосовно кримінальних проваджень приймуть після завершення розслідування. Разом із ними для того, щоб вести перемовини, зайшли у будівлю Павло Данильчук та координатор «Правого сектору» по Західній Україні Олександр Музичко. Через якийсь час лідери пікетувальників вийшли із будівлі та попросили учасників акції зачекати, тому що прокурор області Андрій Парака потребує часу на узгодження свого рішення зі столицею. Також він повідомив, у будинку прокуратури стоять «хлопці в шоломах та зі щитами». Втім, з його слів, «Правий сектор» не планує штурмувати прокуратуру, але люди не підуть, поки їхні вимоги не будуть виконані.

За станом на 17.30 пікетувальники не здають своїх позицій, оскільки про закриття кримінальних проваджень наразі не оголосили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
иван Показати IP 17 Лютого 2014 18:31
а коли вже милиции ви дасьтемилиции розкривати злочини ? вони так привикнуть и це зовсім легко деби-лом постояти в ранзи патрульного з погонами старших офицерив-чим пиймати квартирного злодия чи розкрити финасову обурудку зи сторони влади чи опозиции :-чого вони там стоять ? е на прохидни постовий из пістолем полизли без дозволу розрядив дебилу в лоб-для чого вся милиция? коли робити вси будете?
народний суд Показати IP 17 Лютого 2014 18:45
Вже Музичко-Білий в Луцьку баламутить. З тих пацанят, що він поклав разом з Корчинським і Війтовичем в Абхазії та Ічкерії його давно вже мали б розстріляти. Але живе. Видно, прийшовся комусь до діла.
Роман до народний суд Показати IP 17 Лютого 2014 19:35
У Росію б їх відправити, там-би швидко з ними розібрались! Найманьці-вбивці-терористи!!! Дожились, що такі вільно по місту маршами ходять і ще і людей баламутять!
свідок Показати IP 17 Лютого 2014 19:32
Марш фашистів і ото так спокійно на них дивляться?:( Жах!!!
Ігор до свідок Показати IP 17 Лютого 2014 21:20
і ти дивився з вікна прохуйратури
Василь Показати IP 17 Лютого 2014 20:47
А давайте взагалі всіх хто здійснив будь-який злочин в грудні чи січні позвільняємо. Те що робила ця Майя аж ніяк не може підпадати під мирні мітинги, тому в прокуратури є всі підстави не закривати її справу, а навпаки, довести її до суду! Треба хоч іноді знаходити в голові те що має думати.
Ігор до Василь Показати IP 17 Лютого 2014 21:19
так-так Василь знайди в своїй голові те що має думати
маха Показати IP 17 Лютого 2014 21:01
дивлюсь на ті лиця наших убогих міліціянтів і плакати хочеться . ото прохффесіонали.
Ігор Показати IP 17 Лютого 2014 21:17
Молодці! потрібно цій прохуратурі нагадати кому вони служать
Вован Показати IP 17 Лютого 2014 22:41
Чому скрізь пише що учасників було кілька десятків?! Адже станом на 17:30 народу було близько тисячі і стрімко збільшувалось!
Вован Показати IP 17 Лютого 2014 22:50
Починалося з 50ти а закінчили 1000! а могло б бути і більше. Лише понад 15 моїх знайомих прямували після робочого дня під стіни прокуратури. Це справді що потрібно робити цій владі щоб так людей дістати ? Якщо прокурор не одумається то 10000 прийде погрітися під стіни палаючої прокуратути ;)
иван Показати IP 17 Лютого 2014 23:28
слухай вован ? ти що зовсім в школу неходив-немав батькив-нихто тоби нерозповидав що було 50-60 рокив назад : спинися -одумайся невже ти такий головоріз що дійсно так думаеш и нецинеш чужу життя-и в церкву ходиш-ти дійсно так налаштований ? я тоби карась скажу що було в чили як палали урядови установи-що таке кишки на треках танкив- и що може зробити юрба -пидигрита зовни незалежно вид якой контори як для цру так кгб-фсб ви чужи-плактон для пропитання акул ? ти то сам хоч подумай хто для тебе ворог -а то знову мельниковци-бандеровци -тарас боровець- черврвони партизани и це все закинчить новий пауль зиберт тильки вже не в лисах ривного а в затишному кабінети на вул л украинки
Я Показати IP 18 Лютого 2014 10:56
http://www.youtube.com/watch?v=86S7M6pliMo&feature=youtu.be

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus