USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Дві школи на Волині носитимуть імена Героїв

4 Березня 2016 10:35
Ще двом школам у Іваничівському районі буде присвоєно імена героїв АТО. Про це інформує БУГ.

Школа у селі Низкиничі тепер носитиме ім’я загиблого в АТО Андрія Комаристого, а навчальний заклад в Милятині – Михайла Грицюка. Таке рішення прийняли депутати під час сесії Іваничівської районної ради 3-го березня.

Враховуючи кількість позитивних висловлювань учасників обговорення щодо присвоєння обом навчальним закладам імен загиблих героїв – учасників антитерористичної операції на сході – рішення прийняли позитивно, депутати проголосували одноголосно.

Андрій Комаристий народився у Нововолинську. Навчався у школі села Низкиничі Іваничівського району. Після закінчення школи навчався у Броварській спортивній школі та Нововолинському ВПУ. Після закінчення професійного училища нетривалий час працював на шахті в Нововолинську електрослюсарем.



На службу до лав Збройних сил України за контрактом, служив у 24-ій механізованій бригаді. Під час служби на сході України був кулеметником. У важкому бою біля села Хрящувате Андрій Комаристий отримав важке поранення і помер 5-го вересня 2014 року. Похований на кладовищі у Нововолинську.

Михайло Грицюк народивсяв селі Топилище Іваничівського району, пізніше перебрався жити у село Милятин. Призваний до збройних сил за мобілізацією в першій хвилі, служив у 51-ій механізованій бригаді. Разом із підрозділом у травні 2014 року знаходився на бойовій позиції біля міста Волноваха. Блок-пост української армії був атакований проросійськими сепаратистами ДНР. У результаті обстрілу здетонував боєкомплект однієї із бойових машин, що призвело до збільшення людських втрат внаслідок вибуху. У цьому бою Михайло Грицюк загинув разом із 16 своїми бойовими побратимами. Похований на кладовищі у селі Милятин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЇХНІЙ БЛОКПОСТ РОЗСТРІЛЯЛИ РІВНО РІК ТОМУ. ПАМ’ЯТІ 18 ГЕРОЇВ 51 ОМБ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus