USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.93

Двір на Рівненській у Луцьку зроблять за 8 млн

5 Липня 2023 22:27
У Луцьку цього року планують відремонтувати прибудинкову територію на вулиці Рівненській, 1, 3, 5. Вартість робіт оцінили в понад вісім мільйонів гривень.

Тендер на капітальний ремонт на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Аукціон розпочнеться 7 липня.

Очікувана вартість капітального ремонту двору на вулиці Рівненській, 1, 3, 5 у Луцьку – 8,545 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть розбирання старого покриття, звалювання дерев, корчування пнів, зрізування та корчування чагарника, очищення ділянки від сміття, влаштування основного проїзду, тротуару та мощення дитячого майданчика з бруківки, посів газонів, облаштування зливоприймальної каналізації, монтаж лавок, урн, ігрових комплексів, пісочниці, гойдалок та іншого обладнання, облаштування навісу на сміттєві баки, заміну зовнішнього освітлення, влаштування сходин і підсилення підпірної стіни, встановлення металевої огорожі, облаштування пандуса тощо.

Ремонт двору хочуть закінчити до 15 листопада 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме вісім років.

Нагадаємо, в Луцьку запланували поточний ремонт прибудинкових територій на вулицях Конякіна, 11, 11а, Червоної калини, 7а, 8 Березня, 26, Конякіна, 7, а також на бульварі Дружби Народів, 3.

Також цього року в Луцьку запланували провести капітальний ремонт бульвару Дружби Народів, що в мікрорайоні ЛПЗ. Очікувана вартість робіт – майже 50 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus