USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двір будинку у Луцьку перетворили на проїзну дорогу. ФОТО

14 Червня 2013 16:46
Через двір житлового будинку у Луцьку постійно їздять автівки у напрямку Варшавського ринку, оскільки з двору забрали перегородки. Мешканці занепокоєні безпекою здоров’я дітей, - повідомляє «Комунальний патруль» із посиланням на звернення від мешканців будинку на вулиці Кравчука, 34А.

Зокрема мешканці розповіли, що після будівництва десятиповерхового будинку та облаштування кафе «Кульбаба» ще у 2008 році зникли бетонні квітники, якими раніше (ще з 1990-ого року) була перегороджена дорога. Таким чином, прибравши перешкоду, невідомі зробили наскрізний проїзд автомобілів між вулицями Соборності і Кравчука.

Мешканці будинку на Кравчука, 34А, заявляють, що ця дорога особливо вигідна тим водіям, які часто навідуються до Варшавського ринку.

Машини постійно їздили «новою» дорогою, тому мешканці були надзвичайно занепокоєні безпекою, адже зовсім поруч школа №26 та дитячий майданчик. «Страшно, бо водії навіть можуть не гальмувати на повороті, а поруч може ж дитина якась йти», - розповідає один із мешканців.

Пізніше восени 2012 року мешканці своїми силами перегородили дорогу бетонними блоками, що, за їх словами, не є порушенням, адже на генеральному плані міста ця дорога не позначена як проїжджа. В свою чергу бригада невідомих робітників 11 квітня 2013 року приїхала із вантажним краном, склала бетонні блоки на вантажівку та зникла у невідомому напрямку. На запитання мешканців ці люди не відповідали, вони просто виконали свою роботу.

Мешканці будинку на Кравчука 34А припускають, що прибрати плити замовив депутат, який живе у сусідньому будинку, та якому зручніше їхати «новою» дорогою без квітників та бетонних плит. Сама ж спецтехніка - з Ківерець. Та навіть не зважаючи на те, що мешканці сфотографвали номери крана, який вивозив блоки, міліція і досі не може знайти його власника.

На місці, де колись були квітники, зараз - лінія, що розділяє бруківку кафе та дорогу. Мешканці будинку написали звернення у прокуратуру та наразі чекають відповідей.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
@ Показати IP 14 Червня 2013 18:45
дякую тепер буду знати кудою їхати з Соборності на Кравчука )) раджу встановити лежачі поліцаї і ганяти не будуть і проїхати зможе швидка .. хотя не поскупіться зробіть надійні, а то у нас тут заїзд на Конякіна до Монади зробили такий колхоз і тепер не гасають та вночі спати не дають бо та труба гаркає на весь район та й по ходу вже нова дорога Палиці руйнується від того самопального поліцейського
7777 Показати IP 14 Червня 2013 21:32
але ніхто не думає,як проїде швидка,пожежна,і т.д.......бо один якійсь х е р придумав собі,і починає робити якійсь кіпіш.....то якшо думає так сильно про дітей,то хай урод задумається,коли не доведи Господи,дитині стане погано,і буде стояти питання між життям і смертбю,як доволі частіше буває в наш час,і в нашому місті,от тоді хотів би подивитись в очі цій людині.........
@ до 7777 Показати IP 14 Червня 2013 22:47
от і я про це , що діти не мають бути у дворах , а в яслах та школах і гуртках.. , а прикро коли через чиюсь приходь бракує швидкій 1 хв щоб врятувати життя мамі чи татові
&&&& Показати IP 15 Червня 2013 01:23
так там же ж не двір !!!! я там, коли бетонні цоколі були і на велосипеді проїхати не міг ! жителі тамтешні взагалі охаміли !
Сусід Показати IP 17 Червня 2013 22:51
Мусить бути там дорога! І ніколи там машини не ганяли! а дурня що там плити поклав ,треба оштрафувати! мусор на дорозі не повинен валятися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus