USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двох бійців «Азову» затримали за вбивство

28 Травня 2017 20:54
Двоє бійців полку Національної гвардії "Азов" минулого тижня були затримані за "вчинення вбивств".

Про це в ефірі телеканалу ZIK розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Вони не були на лінії АТО, а вбивства скоювали із умислом, вони не були побутовими. Це страшні речі, які не можна озвучувати щоденно, бо вони підривають віру у тих, хто захистив державу", – сказав він.

На думку Матіоса, зараз у частини військових відбувається знецінення людських цінностей і спостерігається втома від війни, через що вони можуть швидко приймати неадекватні рішення і реагувати на побутову агресію.

"Рівень насильницьких злочинів із застосуванням зброї тими, хто володіє нею на законних підставах, не зменшується. Поєднання посттравматичного синдрому із відсутністю змінної картинки призводить до того, що просто плавляться мізки. До того ж це все відбувається на фоні війни", – зазначив військовий прокурор. Матіос зауважив, що злочини окремих військових, "звичайно, це не кидає тінь на весь "Азов".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus