USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подяка дітей-сиріт із Маріуполя для бійців «Азову» з Волині

15 Липня 2015 09:11
До офісу Цивільного Корпусу “Азов” у Нововолинську завітав вихователь дітей-сиріт переселених з Маріуполя у місто гірників.

З собою він приніс малюнки сиріток для бійців полку “Азов”, та попросив передати найщиріші побажання дітей солдатам-визволителям їхнього міста від окупантів.

Про це пишуть активісти на своїй сторінці у соцмережі, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Деякі листи діток солдатам опубліковані:

"Мене звати Артур, я живу зараз в Нововолинську і вірю, що ми переможемо. Цей малюнок для вас, Воїни! Щоб ви знали, що ми у вас віримо. Я вірю в Бога і хочу, щоб ви вірили в Бога й не боялися війни. Артур Журба.

Дорогий солдате! Я дякую тобі, що ти охороняєш нашу Країну. Мене звати Сергій, мені 12 років. Я молюсь за тебе і за нашу Країну. Я думаю, що Бог тобі допоможе.

Меня зовут Даша, мне 10 лет. Я живу в Маріуполі, але по певних причинах живу в Нововолинську. Мы молимся о вас.

Воинам. Меня зовут Лёша, мне 12 лет, учусь хорошо. Я желаю вам хорошего настроения.

Меня зовут Юля, мне уже 11 лет. Мы о вас молимся. Спасибо, что спасаете наш город.

Меня зовут Даша, мне 11 лет. Спасибо вам за то, что вы спасаете наш город. Я вас люблю!!! Мы молимся за вас!!!

Захисникам нашої України. Я хочу, щоб війна вже скінчилася! Щоб не вбивали більше людей! Я вірю, що ви солдати будете захищати нашу Україну! Хай вас Бог Благословить! Амінь! Люди вірять в вас.

Дорогой солдат, спасибо тебе за то, что ты защищаеш Украину. Меня зовут Тоня, мне 7 лет, я не умею писать, поэтому за меня писал Артур.

Дорогой Солдат! Меня зовут Таня, я из Мариуполя, мне 12 лет. Но сейчас я живу в Нововолынске из за обстоятельств в Мариуполе! Я за вас молюсь и верю, что Бог услышит мои молитвы!"

Бійці Цивільного Корпусу “Азов” найближчим часом передадуть малюнки бійцям полку “Азов”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus