USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двох льотчиків збитого Ан-26 знайшли мертвими

17 Липня 2014 13:52
У РНБО підтверджують інформацію про знайдені тіла двох пілотів збитого літака Ан-26.

Про це розповів на брифінгу в четвер речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє «Українська правда».

"Так, у нас є інформація про те, що знайдені тіла двох пілотів. Однак зараз існує проблема з їхньою доставкою, оскільки вони знаходяться на території, яка досі контролюється терористами", - зазначив Лисенко.

Як відомо, 4 членів екіпажу Ан-26, збитого 14 липня на Луганщині, вдалося врятувати.

СБУ раніше заявляла, що володіє незаперечними доказами причетності російської сторони до атаки на український військово-транспортний літак АН-26 у понеділок у Луганській області.

Як відомо, міністр оборони Валерій Гелетей у доповіді президенту Петру Порошенку повідомив, що через те, що літак ішов на висоті 6,5 км, його ураження переносною зенітними комплексами є неможливим, тобто, "літак був уражений іншою, потужнішою ракетною зброєю, яка була застосована, імовірно, з території Російської Федерації".

Пізніше в понеділок спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що "виходячи з даних, переданих українськими льотчиками, розглядаються дві версії: постріл був здійснений наземною ракетою з ракетного комплексу "Панцир" або самонавідною ракетою Х-24 класу "повітря-повітря", яка була випущена з літака, піднятого російського аеропорту Міллерово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФигВам Показати IP 17 Липня 2014 15:25
Если территория "контролюється терористами", то как нашли? И почему не вынесли, раз уж нашли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus