USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двох молодиків з Луцька судитимуть за викрадення людини

21 Грудня 2016 17:49
Двох 24-річних молодиків з Луцька судитимуть за незаконне заволодіння автомобілем, грабіж, викрадення людини, незаконне позбавлення її волі, погрози вбивством, а також завдання потерпілим тілесних ушкоджень.

Як інформує прес-служба прокуратури Волині, події відбувалися вночі 13 серпня 2016 року поблизу нічного клубу «Одісей» в урочищі Гряда Шацького району, на території центрального пляжу озера Велике Чорне в селищі Шацьк та у селі Світязь.

Двоє молодиків, поконфліктувавши з двома іншими юнаками, влаштували "розбірки".

Побивши одну із жертв аж до втрати свідомості, вони заволоділи автомобілем іншого потерпілого, якого теж побили, залякали й пограбували.

По тому змусили його помістити непритомного товариша на заднє сидіння авто, де утримували його протягом тривалого часу всупереч його волі, пересуваючись при цьому територією Шацького району.

Упродовж ночі обох потерпілих ще не раз били, а привізши до озера – погрожували убити, демонструючи при цьому пістолет.

Нині зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України.

Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
савченко Показати IP 21 Грудня 2016 17:57
Як добре що працює мій закон! А "дьодік" -кращий адвокат ! отож все під контролем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus