USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підозрюваний у викраденні лучанина – син генерал-полковника податкової міліції, - ЗМІ

27 Квітня 2018 12:20
Киянин Юрій Жвалюк, якого разом з трьома іншими чоловіками підозрюють у викраденні людини на території ТЦ «Гостинець» в Луцьку, має впливових родичів.

Про це повідомляє Волиньпост.

Батько Юрія Жвалюка Віктор Жвалюк від грудня 1996 року – на службі в податковій міліції України. Був першим заступником начальника Державної податкової адміністрації України. З лютого 1997 року до травня 1998 року – начальник Головного управління податкової міліції ДПА України.

Має звання генерал-майор міліції (1997 р.), генерал-лейтенант податкової міліції (1998 р.), генерал-полковник податкової міліції (2000 р.).

До того ж, брат Юрія Жвалюка Данило Жвалюк, згідно з інформацією у його цьогорічній декларації, – начальник оперативного управління Державної податкової інспекції у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві. До слова, Данило Жвалюк був присутній під час усіх чотирьох судових засідань у Луцькому міськрайонному суді, де обирали запобіжний захід кожному з підозрюваних у викраденні лучанина.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, чотирьох підозрюваних у причетності до викрадення людини в обласному центрі Волині відпустили з-під варти. Суддя Михайло Квятковський (голова Луцького міськрайонного суду) обрав кожному з них запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. На переконання суду, сторона обвинувачення не довела, що жоден з більш м’яких запобіжних заходів не може запобігти ризикам.

Під час судового засідання Юрій Жвалюк розповів, що він росіянин за походженням, але проживає та зареєстрований у Києві. Наразі, за його словами, проходить курс лікування у Києві, не має наміру переховуватися від слідства, має офіційний бізнес та справно платить податки.

«За все життя я мав тільки 2 автомобільних штрафи, які я оплатив. Ніколи не ухилявся ні від чого. Мене багато чого тримає в Києві: і діти, і дівчина, з якою я живу понад 10 років у цивільному шлюбі», - сказав Жвалюк.

Зауважимо, що троє підозрюваних у викраденні людини перебуватимуть під домашнім арештом в одному будинку у селі Липини. Адже там мешкає один з підозрюваних – Олег Лисенко, ще двоє підозрюваних із міста Васильків Київської області перебуватимуть у цьому ж будинку за договором оренди на період домашнього арешту. Натомість киянин Юрій Жвалюк поїхав додому до Києва.

Нагадаємо, зранку 23 квітня 2018 року четверо чоловіків викрали людину поблизу торгового центру "Гостинець" у Луцьку. Накинувши на голову чоловіку мішок, силоміць затягнули його в автомобіль марки «Mercedes» на іноземній реєстрації та повезли в невідомому напрямку. Уже за годину нападників вдалося відшукати в одному і з сіл поблизу Луцька. Затримано чотирьох підозрюваних: троє з них кияни, один – місцевий.

У потерпілого 55-річного лучанина медики констатували травми - забій грудної клітки та струс мозку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вах Показати IP 27 Квітня 2018 13:00
Помічник депутата,син генерала...елітна бригада бля....і шо їм нехватало?
Євробидло до Вах Показати IP 27 Квітня 2018 13:54
Люлєй в дитинстві.
Вася Показати IP 27 Квітня 2018 13:40
Мозгів їм не вистачає і проблем бо все рішає папка мамка
Александр Показати IP 27 Квітня 2018 14:11
Просто так в Жизни ничего не происходит если есть ситуация то есть и причина и дело совсем не в Мамах и Папах а скорее в Поступках которые ведут к определенным действиям, интересно Очень кто это такой кого они якобы украли???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus