USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двох лучан та нотаріуса судитимуть за махінації з чужими квартирами

7 Травня 2020 17:42
Двох лучан та нотаріуса судитимуть за оборудки з чужими квартирами.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконні оборудки із чужим майном, вчинені двома мешканцями Луцька й приватним нотаріусом.

Наприкінці 2016 року двоє громадян, змовившись із нотаріусом, підробили документи, уможлививши в такий спосіб заволодіння, а згодом і продаж квартири, що належала львів’янину, який на той час уже помер.

Помешкання зловмисники кілька разів «продали» підставним особам, а тоді уже добросовісному набувачу, завдавши і йому, і законному спадкоємцю збитків на понад 500 тис грн.

Реалізувати схему із заволодіння іншою квартирою того ж власника, але уже у Львові, їм не вдалося.

Нині нотаріуса обвинувачують у складанні та видачі завідомо підроблених офіційних документів, які посвідчують певні факти та надають певні права.

Двоє інших учасників оборудки постануть перед судом за вчинення за попередньою змовою групою осіб підроблення офіційних документів та їх використання, шахрайства в особливо великих розмірах, легалізації майна, здобутого злочинним шляхом, та готування до заволодіння чужим майном у великих розмірах.

Подальшу долю усіх трьох вирішуватиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 7 Травня 2020 20:51
Часом,не про сумнозвісного луцького нотаріуса Мирославу Кухлевську мова? Та може.....
123 Показати IP 8 Травня 2020 02:54
Ще б взялися за конвеєр династії Веремчуків за незаконні оборудки з земельними ділянками. переоформляють земельні ділянки по всій області, де місцеві нотаріуси відмовляють це робити бо протиправно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus