USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двом сільським школам Волині передали набір робототехніки, ноутбуки та проектор

30 Травня 2018 08:00
Учні Куснищанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступені Любомльської ОТГ отримали на свято останнього дзвоника набір робототехніки. Втілити мрію юних винахідників вдалося за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Розділити радість свята та привітати учнів до навчального закладу прибув заступник Любомльського міського голови, керівник районної організації політичної партії «УКРОП» Микола Оніщук.

За словами заступника директора Лариси Зінчук, набір робототехніки використовуватимуть під час занять в однойменному гуртку. До слова, Куснищанська школа єдина в Любомльській ОТГ, де діє гурток робототехніки, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Ми, укропівці, націлені на те, щоб забезпечити дітям, які навчаються у сільських школах, гідні умови навчання та відпочинку. Одним із кроків до цього є реалізація проектів із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Для реалізації проекту потрібне лише бажання змін та готовність працювати. Я переконаний, що пасивні громади просто забирають у власних дітей можливість стати конкурентоздатними вступниками після завершення школи. На жаль, між більшістю міських шкіл і сільськими пролягла величезна прірва, а страждають від цього насамперед діти», – зазначив Микола Оніщук.

Крім цього, Микола Оніщук завітав на святкову лінійку до Олеської школи Вишнівської ОТГ. На свято до 127 учнів школи з порожніми руками не йшли. В дарунок діти отримали два ноутбуки та проектор придбані за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Сподіваюся, ця техніка стане гарним підсиленням матеріально-технічної бази школи, і сприятиме розвитку її учнів, – зазначив Микола Оніщук. – Ми й надалі робитимемо все, аби наші діти мали умови для інтелектуального, культурного та фізичного розвитку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus