USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двом порушникам кордону, яких затримали на Волині, грозить кримінал

3 Лютого 2011 13:48
Проти двох осіб, яких при перетині кордону затримали співробітники Луцького загону із підробленими документами, на початку лютого 2010 року порушили кримінальні справи.
Це – 32-річний росіянин та 35-річна мешканка Закарпаття, повідомили у прес-службі Північного регіонального управління Держприкордонслужби.
Як з’ясувалося, цей росіянин у 2007 році незаконно потрапив на територію Франції, де оформив документи, назвавшись іншою особою. Щоб відвідати рідних перед Новим роком він виїхав додому за своїм дійсним паспортом.
Повертаючись у Францію, у Києві порушник знищив свої російські документи. Його особу вдалося встановити завдяки співпраці українських прикордонників з правоохоронними органами Російської Федерації.
Інша особа, відносно якої порушена кримінальна справа, виявилася 35-річною жителькою Закарпаття. Повертаючись із Євросоюзу, жінка надала на контроль підроблений паспорт громадянки Чехії.
Загалом за січень 2011 року органи дізнання Держприкордонслужби України за використання завідомо підроблених документів порушили 9 кримінальних справ відносно 10 осіб.
Кримінальний кодекс України за це правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus