USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині затримали киянина, якого підозрюють у замаху на вбивство

25 Вересня 2019 10:38
Підозрюваного у замаху на вбивство 41-річного киянина затримали на Волині, інформують у пресслужбі ГУНП у Івано-Франківській області.

Оперативні працівники управління карного розшуку ГУНП в області спільно з спецпідрозділом «УКОРД» затримали підозрюваного у вчинені замаху на вбивство в Косові.

Нагадаємо, подія трапилася у липні 2018 року у місті Косів. До місцевої поліції звернувся місцевий житель, 1958 р.н., про те, що виїжджаючи з власного подвір'я, виявив під машиною небезпечний предмет.
Під час огляду транспортного засобу працівники вибухотехнічної служби виявили саморобний вибуховий пристрій, який мав 5кг в тротиловому еквіваленті.

У Волинській області оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в області спільно з спецпідрозділом «УКОРД» затримали підозрюваного причетного до вказаного злочину. Він 41– річний мешканець Києва. Раніше судимий за вчинення тяжких злочинів корисливо- насильницького спрямування.

Правоохоронці провели низку обшуків в Київській, Волинській та Івано-Франківській областях, під час яких вилучили предмети зовні схожі на вогнепальну зброю та боєприпаси.

Наразі правопорушника затримали відповідно до кримінально-процесуального кодексу. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вказаного злочину.

Відкрите кримінальні провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин), п.5 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus