USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двори Луцька повертають дітям. ВІДЕО

14 Серпня 2008 09:21
Діти ще двох дворів Луцька вже матимуть, де гратись. 13 липня за сприяння міськради і Луцького міського голови Богдана Шиби відбулося відкриття двох дитячих майданчиків на вулицях Богдана Хмельницького, 41 (навпроти кафе «Мандри») та Володимирській, 97, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Програму реконструкції та будівництва дитячих майданчиків міськрада ухвалила за підтримки «молодіжної» депутатської комісії (голова - Сергій Григоренко, секретар - Олег Павлось). Як запевнив директор департаменту молодіжної політики і спорту  Володимир Пащенко, відкриті дитячі майданчики й надалі розширятимуться, а також додадуться нові об’єкти. Як мінімум встановлять лавки для батьків.
 
Також, зі слів очільника Луцька Богдана Шиби, паралельно у сусідніх дворах облаштовуватимуть спортивні майданчики. Зараз, додав пан Пащенко, сучасний спортмайданчик є на бульварі Дружби народів, 11. Ще один перебуває у процесі побудови на Київському майдані, 1. Завершити його планують до Дня Незалежності. Як зазначив директор департаменту молодіжної політики і спорту, новий спортивний майданчик стане універсальним. На ньому можна буде грати і міні-футбол, і волейбол, і баскетбол.
 
За словами керманича міста, у 2009 році планують завершити програму благоустрою дворів, в тому числі й облаштування дитячих майданчиків. Однак пан Шиба підкреслив: стан дворів також багато у чому залежить від свідомості мешканців і того, чи зможуть вони тримати нові ігрові площадки для дітей у належному стані.
 
Наприкінці відкриття ігрових майданчиків Богдан Шиба і Володимир Пащенко роздали дітям подарунки. Батьки висловили їм слова подяки. А двоє дівчат із Горохова, які приїхали в гості до бабусі, заспівали для Луцького міського голови пісню.
 
Довідково:
 
До кінця 2008-го, за словами Луцького міського голови Богдана Шиби, у місті буде 30 дитячих і спортивних майданчиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Колишній союзник Шиби Показати IP 14 Серпня 2008 09:59
Шановний Богдане Павловичу! Як же ж це все-таки непорядно з Вашого боку приписувати собі виключно заслуги у відкритті дитячих майданчиків! Програма розбудови дитячих майданчиків зявилася за ініціативою фракції БЮТ. Саму програму розробили депутати від БЮТ Григоренко, Іванюк за допомогою членів ВО "Батьківщина" Петра Верзуна та Володимира Пащенко. Кошти на дитячі майданчики виділили також за наполяганням фракції БЮТ. На скільки я знаю у Ваших пропозиціях до змін до бюджету було заплановано лише 200 тис. на дитячі майданчики і лише за наполяганням керівника фракції БЮТ Корольчука Юрія Степановича та фракції в цілому було виділено на дитячі та спортивні майданчики 1 млн. гривень. А Ви як партизан, щоб ніхто не знав, тихенько, сам, навіть на сесії не запросивши жодного депутата на відкриття дитячого майданчика(!?), правда, не забувши, як завжди, запросити телебачення, пішли відкривати дитячі майданчики. І хіба можна так "дерибанити" гроші громади та ще й на дитячих майданчиках. Те що зробили на вулиці Хмельницькій - це убогість. Богдане Павловичу, Вам особисто не було соромно за цю убогість? Грошей же достатньо на прекрасні майданчики, а не на пародію. Будьте чесними хоча б перед дітьми!
Петрович Показати IP 14 Серпня 2008 11:02
до колишнього "союзника" Шиби. Не зрозуміло чому пан Пустовіт так хворобливо відреагував на цю статтю. Не запросили його на відкриття майданчика? Не отримав пан приводу ще раз пропіаритись? Так шановний керманичу луцького БЮТу пане Путовіт - піар піаром а люди все ж таки потребують реальних справ. І стаття ця якраз про результат цієї справи. А люди і так добре знають, що у відкритті майданчиків відіграли свою роль і Шиба і Пащенко і Григоренко і Корольчук і тд. А якщо ви можливо вбачаєте якийсь "дерибан" тут - то так і заявіть, з конкретними прізвищами і сумами а не ховайтесь за псевдонімами. А загалом - краще наведіть лад в БЮТі спочатку а то одна гризня між вами.
Чорна кава Показати IP 14 Серпня 2008 11:13
Я сама член БЮТу. Але ви там таак керуєте, що хай простить мені Юля Володимирівна, але Шиба правильно вийшов з БЮТа.
Лихий Показати IP 14 Серпня 2008 11:23
"Колишній союзник" кажете? А з якого часу - коли Шиба вийшов з БЮТа? А до того значить вас все влаштовувало в діяльності Шиби і мер "спортився" тільки після виходу? Чи може він вас завжди не влаштовував, а ви просто лицемірно мовчали?
Longer Показати IP 14 Серпня 2008 11:39
"Чорний полковник" Пустовіт, вийшов на тропу чорнопіарної війни. Хе-хе... Мотиви? Помста, зачеплене самолюбство, ревнощі до чужих здобутків чи щось інше?
Будівничий Показати IP 14 Серпня 2008 11:51
Претензії "колишнього союзника Шиби" полягають в 2-х речах: 1. Його не запросили на відкриття майданчику і тим самим позбавили піару. 2. Гроші на його думку "роздерибанили". Так ЩО САМЕ так сильно пече дописувачу? Що не запросили на піар? Що нібито "роздерибанили"? Чи що не запросили до цього примарного "дерибану"?
мама Чолі Показати IP 14 Серпня 2008 12:36
Прикро коли союзники стають колишніми. Але ще більш прикро, коли одні з них щось роблять а інші тільки виливають свою жовч.
Анонім Показати IP 14 Серпня 2008 15:12
Цей Пустовіт мерзотник! Сам не краде і іншим не дає. Ну заникали хлопці пару тисяч гривень на майданчику, так нащо ж зразу такий шум піднімати. Попроси і з тобою поділяться. [вирізано - політична цензура] просто цей Пустовіт, а Богдан Павлович якщо хотів би, то крав би ще більше, а так все по троху і в міру. Так бач - цих колишніх союзників і вже й поміркованість мера не влаштовує
Анонім Показати IP 14 Серпня 2008 15:25
Шановні платники податку! Якщо ви бажаєте побачити памятник безгосподарності та несмаку Шиби, то сходіть і подивіться на вулиці Хмельницькій дитячий майданчик. Його вартість, як пояснили, стандартна - 25 тисяч гривень. Оці три дощечки - 25 тисяч гривень! Це ваші гроші які бездарно протринькуються!
Петрович Показати IP 14 Серпня 2008 15:25
Нi! Пустовiт герой! От взяв викрив i на чисту воду вивiв головного дерибанщика! А 2 роки мовчав. А тепер отримав "фас" i поринув в боротьбу iз вселенським Злом. Бетмен просто.
Лихий Показати IP 14 Серпня 2008 15:29
Ходив подивився. Нормальний майданчик або мова про якийсь iнший. А цiна - так тепер все дорого.
мама Чолi Показати IP 14 Серпня 2008 15:41
Шановна Юлiя Володимирiвна! Звертаюсь до Вас через цей сайт з подякою за невтомну, хоча поки i недовгу викривальну роботу Вашого вiрного соратника, бувшого прихильника Шиби, такого собi Анонiма, який вiдкрив менi очi на те, який Шиба поганий, що не запросив його на вiдкриття майданчикiв i тому запалавшому праведним гнiвом проти якогось "дерибану".
Юзьо Показати IP 14 Серпня 2008 16:18
Не там копаєте! Тендери подивіться по комуналці, землю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus