USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двоє 18-річних дівчат травмувалися у луцьких маршрутках

18 Травня 2016 11:35
18-річна мешканка Маневицького району звернулася учора, 17 травня до Луцької міської клінічної лікарні із тілесними ушкодженнями. З’ясувалося, що травму дівчина отримала під час проїзду в маршрутному таксі. Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

Близько 8 години ранку, на вулиці Глушець в обласному центрі водій маршрутного таксі різко загальмував перед світлофором. 18-річна пасажирка не втрималася й впала. Медики діагностували в потерпілої закритий перелом середньої третини обох кісток лівого передпліччя. Дівчину госпіталізували в відділення нейрохірургії.

У цей же день, по проспекту Перемоги в Луцьку внаслідок різкого гальмування в маршрутному таксі травмувалася також 18-річна мешканка Луцького району. У неї медики виявили забій м’яких тканин лівої надбрівної ділянки. Постраждала після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Бу Показати IP 18 Травня 2016 11:56
"Хто вср*вся? невістка" - хто винен? водій ну аякже,стара добра звичка звинувачувати водіїв. А самі пасажири люблять роззявляти роти чи теревенити по телефону і т.д ,Під ноги дивитися не судьба,альо граж?
Ма до Бу Показати IP 18 Травня 2016 13:47
ну ти і муд*ло
ЛЕНА Показати IP 18 Травня 2016 11:57
УЖАС!!! НЕ раз так і я їздила як шофер гальмує або пре в маршрутці як то когось доганяє а потім пішохід , або ще гірше на зупинці ще люди не вспіли вийти а він рушає. УЖАС!!! Де та влада?? Як квартири забрати у людей то бігом а як слідкувати і покращувати свою роботу то щось не спішать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 18 Травня 2016 11:58
А як не травмуватись якшо ті д*біли ганяють так ніби понос в них!!!! Владі пора звернути увагу на це
лучанин Показати IP 18 Травня 2016 12:17
Бачив як їдуть ці 14-18 річні,руками тримається за телефон сидить на кріслі як в дома розвалилась нікого і нічого небачить.в транспорті треба триматись за поручні,це дорога,незнаєш якийсь вискочить загальмуєш...до чого тут водій?деколи і водій винен але треба свідків розпитати як було перш ніж звинувачувати водія
Також корінний лучан до лучанин Показати IP 19 Травня 2016 11:33
Якщо водій забуває кого везе, то з таким водієм мова коротка...На трактор і в поле...Розумний водій повинен розрізняти колір світлофора, та особо небезпечні ділянки маршруту...Данний водій не повинен перевозити людей!!! Хай тринується на кішках...Лікування цієї дитини на його совісті...
ВОВК Показати IP 18 Травня 2016 16:42
поліха приїхала з Маневич звикла їхати на возі і дрімати от і гепнулася.Назад поліхи в село гуси пасти гній з хліва викидати.
Корінний Лучанан до до ВОВК Показати IP 19 Травня 2016 15:51
Вовк! Да ти не вовк, ти віслюк туп***лий! Коли так розмовляєш...Дівчина зломала руку в двух місцях, а ти радієш...В неї в хліві чистіше ніж в твоїх мозгах ***
Лучанину Показати IP 18 Травня 2016 17:42
Їхав в тій маршрутці,водій просто забув про правила дорожнього руху і не бачив перед собою світлофор ,різко загальмував і люди попадали один на одного. При швидкій їзді і різко загальмувати хоч тримайтеся чи не тримайтеся а травмуватись легко.
Дуже розумним Показати IP 18 Травня 2016 18:29
В підручнику категорії "Д" чітко прописано які і в якій ситуації мають бути дії водія автобуса. Окрім ПДР існують ще й правила перевезення. Водії автобусів не дотримуються взагалі ніяких правил і це дуже легко доказати, от тільки нема кому доказувати бо для цього повинні існувати правоохоронні та судові органи, а також прокуратура. Міська влада може лише розірвати договір з перевізником згідно наданих доказів і рішення суду.
Луцчанка Показати IP 18 Травня 2016 21:56
За кермом маршруток сидять 90% бидло яке звикло хамити, під час їзди ляпати по телефону, не давати здачу дітям і підліткам (двічі сама була свідком), не зупминятись на зупинках якщо зупиняє дитина, виганяти з маршрутеи пільговиків і т.д. Цьому всьому пора покласти край!!!!
водій маршрутки до Луцчанка Показати IP 19 Травня 2016 02:11
Наприклад? Що ви порадите? Я працюю майже 15 років, за цей час нічого не змінилося і не зміниться. Маршрутка це не транспорт для перевезення людей а в першу чергу засіб для заробляння грошей-для хазяїна,на паливо,зарплата водія.В Луцьку майже всі маршрути дублюють один одного-через це і "гонки" на дорозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus