USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться на недостатню кількість маршруток

6 Травня 2021 15:32
Минулого місяця на телефон служби оперативного реагування «15-80» надійшло більше двох тисяч звернень. Чимало з них стосувалося роботи громадського транспорту.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови.

Директорка департаменту Центр надання адміністративних послуг Луцької міської ради Лариса Карп’як повідомила, що з 1 по 30 квітня на гарячу лінію надійшло понад дві тисячі звернень. Зверталися люди щодо призначень субсидій, передачі показників лічильників, з проханнями зменшити температуру теплопостачання. З її слів, цього року не було звернень щодо стихійних сміттєзвалищ. Майже 200 звернень було щодо відсутності електроенергії в будинках.

Крім того, повідомила Лариса Карп’як збільшилась кількість звернень, що стосувалися роботи громадського транспорту.

«До управління транспорту для реагування та моніторингу було передано 128 повідомлень. Значна частина дзвінків була спричинена тимчасовим припиненням руху маршрутних автобусів №32. А з 24 квітня рух на маршруті було відновлено: задіяли 6 автобусів MAN. Також були поодинокі нарікання мешканців міста на те, що недостатньо одиниць транспорту у вечірні та ранішні години», - зазначила вона.

До слова, у квітні в Луцьку відкрили новий автобусний маршрут № 23а «с. Рованці (церква) – Адреналін Сіті».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus