USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Двоє лучан організували наркобізнес, у них провели обшуки

19 Липня 2023 17:51
23-річний та 24-річний лучани реалізовували заборонені речовини «з рук в руки» на території Волинської області. До протиправних дій наркоділки залучили ще декількох волинян, інформує поліція Волині.

Учора за місцем проживання фігурантів поліцейські провели санкціоновані обшуки, вилучено згортки з наркотичними речовинами, електронні ваги, засоби для вживання наркотиків, банківські карти та мобільні телефони.

Усе це скерували на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 25 000 гривень.

Задокументували злочинну діяльність співробітники УБН ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції та співробітниками управління карного розшуку й відділу кримінального аналізу. Затримували зловмисників за силової підтримки роти поліції особливого призначення.

Наразі збувачів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зловмисникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Roma Показати IP 19 Липня 2023 19:28
А хіба це не ліки тепер?))
Бабця Показати IP 20 Липня 2023 07:22
Ліки в аптеці, а це чорт зна шо, поглючити на релаксіку захотілося, баригі срані, ці дрібні випердки до тюрми, а крупна рибка далі плаває, або поліція або депутати кришують, нових найдуть і далі бізнес цвіте і пахне димком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus