USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучанин потрапив у ТОП-20 найсексуальніших митців України

27 Вересня 2020 15:02
Письменник з Луцька Павло Коробчук потрапив у ТОП-20 найсексуальніших митців України. Опинився у списку і фронтемент групи "Фіолет", що була заснована в Луцьку, Сергій «Колос» Мартинюк.

Про це йдеться на сторінці премії «Золотий ліфон», передає ВолиньPost.

«Відкриває десятку найгарячіших українських митців поет, письменник Павло Коробчук. Не дарма ж вся Волинь тримала кулаки за свого земляка», – повідомили організатори.

Так, Сергій «Колос» Мартинюк займає 11 місце, на десятому ж місці – письменник Павло Коробчук. Зауважимо, відомий співак Арсен Мірзоян посів 14 місце, прозаїк та поет Юрій Іздрик – 15, а український музикант, вокаліст та автор текстів гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк – 16 місце.

Народна премія «Золотий ліфон» обирає найсексуальніших діячів української культури: музики, театру, літератури, кіно та інших видів мистецтва, «фігурантів жіночих еротичних фантазій та таємних вологих думок, чоловіків, які здіймають бунт серед мурашок на шкірі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола з Перемоги Показати IP 27 Вересня 2020 16:00
То, блін, капєц !
Петро Показати IP 27 Вересня 2020 19:27
Це еквівалентне Нобелівській премії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus