USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дим від пожеж в Австралії досяг Аргентини і Чилі

7 Січня 2020 13:58
Дим від лісових пожеж, що вирують в Австралії, досяг берегів Південної Америки, зокрема Аргентини й Чилі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на метеорологічну службу MeteoChile.

«На зображенні ви можете побачити дим від пожеж в Австралії. Дим принесли повітряні потоки до Чилі і Аргентини», – йдеться в коментарі до відповідного фото.
Як повідомлялося, пожежі в Австралії тривають з вересня 2019 року. У найближчі два роки Австралія виділить додатково $1,39 млрд, щоб покрити витрати, викликані лісовими пожежами.

За даними ЗМІ, вогонь спустошив понад 8 млн гектарів лісів, загинуло щонайменше 24 особи і пів мільярда тварин.

6 січня в МЗС України заявили, що уряд готовий у разі необхідності надати Австралії допомогу в зв’язку з масштабними лісовими пожежами. Також у МЗС додали, що Посольство України в Австралії перебуває у постійному контакті з урядовими та місцевими органами влади, зокрема для з’ясування наявності громадян України серед постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus