USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Димова завіса паралізувала рух на трасі Київ-Ягодин

21 Вересня 2016 11:21
На Волині палають торфовища. Димова завіса паралізувала рух транспорту на міжнародній автотрасі Київ-Ковель-Ягодин. Через нульову видимість сталося кілька серйозних аварій. Машини на швидкості просто врізалися одна в одну.

Це найкоротший шлях зі столиці України до Європи. Трасою Київ-Ковель-Ягодин зазвичай машини курсують на великій швидкості. Зараз їхати більше ніж 10 кілометрів за годину небезпечно, – повідомляє КОРДОН з посиланням на сюжет НТН.

Через погану видимість почастішали аварії. Щоб якось зарадити ситуації, поліцейські тимчасово обмежили рух на 30-тикілометровій ділянці. Дим настільки густий, що за кілька метрів вже нічого не видно. Рятувальники пояснюють, що димова завіса виникає через те, що селяни нехтують правилами пожежної безпеки і масово спалюють суху рослинність на полях. А горіння торфу тут ні до чого. За такі порушення передбачений штраф для громадян від 180 до 340 гривень і для посадових осіб від 850 до 1190 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
місцевий Показати IP 21 Вересня 2016 11:50
До влади,силовиків. Ви або спроможні навести порядок в області, а ні, то наберіться хоробрості про це признати і звільнити посади тим людям, які здатні це зробити. Що ви взагалі можете?
водій Показати IP 21 Вересня 2016 13:24
Протяжність траси велика, ділянку можна назвати???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus